2777
2789
اره تا شنبه اینجاییم

میتونی نامه منو برا اقا بخونی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا به این نیت ها واسم دعا کن😭

لطفا به نیت اینکه پدرم و عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و زن داییام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و همسر سابقم و خانواده اش و اون خواستگارم که بله برونمون بهم خورد و خانواده اش و خونه دایی مادرم و دختر عموهای مادرم هر گونه ظلم و بدی در حق من و عزیزانم کردن به خودشون برگرده و هیچ ظلم و ستمی دیگع در حق من و عزیزانم نکنن و زورشون به من و عزیزانم نرسه😭

و لطفا به نیت خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم ازخدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع زبون من و عزیزانم نگیره تپق نزنیم😭

و لطفا به نیت اینکه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هر شر و مکر و نقشه و حیله و ظلم و بدی و کتک و تهمت به من و عزیزانم زد به خودش برگرده و دیگه پدرم اصلا زورش به من و عزیزانم نرسه اصلا🥹🙏😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل 500 میلیون پول بده همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 😔 

چه نامه ای

درخواستمو میتونی قبول کنی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم ماشین سمند سورنش و ماشین پرایدشو همین روزا بفروشه و یه ماشین پژو۴۰۵ یا نهایتا پژو پارس نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم😭پدرم خیلی خسیس و بد دل اصلا فکر ارامش و راحتی مون نیس😭😭.

امروز زنگ حرم زدم کلی گریه کردم 

انشالا بطلبع بیام 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

زیارت قبول

این دعاها رو لطفا برام کن

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏