2777
2789

توروخدا یک لحظه بیایین من یک دوستی دارم خیلی صمیمی هستیم دیگه چند ساله با هم دوستیم همیشه عکساش رو می‌فرسته ب من نظر میدم بعد استوری می‌کنه من همیشه تعریف کردم از عکساش امروز ی عکسی فرستاد دستاش یجوری افتاده بود منم گفتم دستات شبیه آدمای فلج افتاده منظوری نداشتم اصلن سر اون با من دعوا کرد گفت من خیلی ناراحت شدم ینی چی این حرف هزارتا حرف ب من گفت حرف دهنتو نمی‌فهمی خیلی پروییییی خودخواهی از این حرفا دیگه من منظور خاصی نداشتم ولی اون حس میکنم حرفایی که تو دلش مونده بود رو ب من گفت بنظرتون چیکار کنم باهاش دوست بمونم با ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اگه ناراحت میشی اصلا چرا میفرستی نظر بدم 

نظر که همیشه خوب نیست ، همیشه تعریف نیست

بعدم تو نمیگفتی فلج ، بهش برخورده دیگه

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

واقعا این چی بود گفتی 😊

این همه آدم باهم دوستن هزارتا حرف بهم دیگه میگن بدتر از اینا اصلن هم ناراحت نمیشن منظور خاصی هم نداشتم از حرفم خب دستاش اونجوری افتاده بود دیگه

بگو اگه ناراحت میشی اصلا چرا میفرستی نظر بدم نظر که همیشه خوب نیست ، همیشه تعریف نیستبعدم تو نمیگفتی ...

برگشته ب من میگه خیلی پرویی خودخواهی هیچی نمی‌فهمی حرفایی که تو دلش مونده بود رو ب من گف منتظر ی اتفاق بود فقط تو جای من بودی چیکار میکردی با همچین آدمی دوست میموندی

بگو اگه ناراحت میشی اصلا چرا میفرستی نظر بدم نظر که همیشه خوب نیست ، همیشه تعریف نیستبعدم تو نمیگفتی ...

من چیزی نگفتم منظور هم نداشتم خب دستاش اونجوری افتاده بود کسی به من بگه من ناراحت نمیشم اون بزرگ کرد