2777
2789
عنوان

برای ازدواج چه دعایی بخونم

553 بازدید | 29 پست

سلام داداشم از همه لحاظ خوب  اخلاق  و شغل و پول و قیافه و.....ولی  سه دختر درنظر گرفتیم  رفتیم  خواستگاری  رد دادن   خیلی اعصابش خورده  توروخدا دعایی میدونید  بگید براش بخونم   ههمون  ناراحتیم ازین قضیه    دخترایی ک رفتیم خاستگاری  از همه لحاظ هم سطح بودیم  فقط از نظر مالی  از ما یکم پایین ترن

خدایا شکرت..      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تواینترنت سرچ کن شاید یه دعایی باشه ولی خب اون چیزی که مهم هست اخلاق ومنش ادم هاست نه پول وقیافه شون 

چون ازدواج ماندگاربااخلاق وایمان به دست میاد نه باپول وقیافه 

به خصوص تواین دوروزمونه 

برای سلامتی دخترم دعاکنید

نمیدونم چرا رد میدن   یکی از داداشام میگه  شاید دوست پسر داشته باشن    حتی  دوتا از موردای ک رفتیم  مامان باباش و خانواده  راضی  بودن  ولی لحظه اخر دختر  گفت  نه     من  به بستن بخت معتقد نیستم   مامانم میگه   یک کاری کردن  ک رد میشنوه

خدایا شکرت..      

سوره احزاب برای دختری که ازدواج نکرده ست.باید این سوره رو بنویسید وتوی کوزه ای که دهانش تنگه بزارید درب کوزه رو ببندید ویه جای تاریک ومخفی توی خونه بذارید

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
شایدازحرف زدنش ایرادمیگیرن یاشرایطی ک براشون میزاره

ن  نرسید  به اینکه  حرف بزنن   شرایط هم  گفتن قبول کردیم    البته خانوااه هاشون گفتن  ولی خود دختره   فقط میگه  نه     هیچ حرف دیگه ای نزد

خدایا شکرت..