2777
2789
عنوان

برای ازدواج چه دعایی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 29 پست
ازش بپرس چیامیگن توجلسه خواستگاری شایدحرفی میزنه ک خوششون نمیاد

سه بار رفتیم  داداشم  نیومد     جلسه اول پسر نمیاد  بعد چون   شهرمون کوچکه   تقریبا میشناسن  همدیگرو 

خدایا شکرت..      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ظاهر برادرتون چطوره ؟ در حد معمول هستن ؟ 

چون برا خودم خواستکار میاد خیلی سخت میشه کسی به دلم بشینه شاید برای اون دختر خانوما هم همین اتفاق پیش اومده 

نمیگم زیبا باشنو ایناها بحثه به دل نشستنه

ممکن یکی زشت باشه ولی به دل بشینه 

ببخشید ظاهر برادرتون چطوره ؟ در حد معمول هستن ؟  چون برا خودم خواستکار میاد خیلی سخت میشه کسی ...

ظاهرش خوب   قیافش ک خشگله ولی رنگ پوستش سبزه ست  قدش هم بلنده   ۱۷۸     هیکل و تیپ هم خوب        موندیم   چرا   نمیشه  

خدایا شکرت..      
عه پس خوبن  حتما به صلاحش نبوده و قسمت نیست .ان شاءالله به زودی ازدواج کنن با اونی که به صلاحش ...

ممنون   انشالله 😍   امیدوارم برای شماهم  خیر پیش بیاد

خدایا شکرت..      

ببین زنگ بزن به این خانمه ۰۹۹۰۵۳۴۹۸۴۴ 

۱۰-۱۲ساله تو این کاره کیساییم که به ما معرفی کرده عالین کمتر از یک هفته هم مورد مغرفی جردن به حا از همه جای ایران هم کیس س اغ دارن

اسمشونم خانم خادم العباس