2777
2789
عنوان

ميخام راكوتان بخورم اما جوش هام خيلي زياد نيست ولي هميشگيه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست
دوره اشو كامل كردي؟؟

دوسال و نیم هرروز خوررم و تحت نظر پزشک هزمایش میدادم نتیجش این شد که قطع کردم برگشتیم سر خونه اول

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
ب هرحال اینامیل خودتونه،من چون خودم استفاده کردم ودیدم توصیه نمیکنم ازش استفاده کنین

اين اخرين راهه  كه اكثريت نتيجه گرفتن 

بشتگي به دكتر و ميزان و دوره درست مصرفه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين اخرين راهه  كه اكثريت نتيجه گرفتن  بشتگي به دكتر و ميزان و دوره درست مصرفه

میکرودرم ابریژن انجام بدین هزینه هاش تقریبا درحدهمون راکوتانه

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
یه جوررگه ک اگ فعال بشن الکی الکی همش قرمزمیشی ب بهانه های الکی،اعتمادبنفستوکلامیریزه بهم

من انقدر كه كرمهاي موضعي و لايه بردار زدم همينطور شده پوستم نازك شده اما بعدش ميره اون به جنس پوست بستني داره

راکوتان اینجوری که میگن هم بد نیس من دوماه خوردم البته جوشهای من کیستی بودن خیلی خیلی وحشتناک کل صورتم رو گرفته بودن مدت زمانش ۶ ماهه من دوماه خوردم قطعش کردم جوشهام کامل خوب شدن و دیگه هم برنگشتن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

دیگه آخرین راه درمانه ولی هرماه آنزیمهای کبدتون رو چک کنین و کرم لب کیو وی بزنین و کرم دورچشم چون پوست خشک میشه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭