2777
2789
عنوان

نظر بدین 🫰🏻

66 بازدید | 11 پست

همسرم واریکوسل داره ما بچه دار نمیشیم دکتر به من دارو داده من خیلی ناراحتم که باید این دارو و امپول رو بزنم و مصرف کنم ،وضع مالی خوبی نداریم همسرم کارخونه میره ...

دو ساله ازدواج کردم ولی یه سال اول ازدواج به خاطر سرطان پدرشوهرم و حالا مشکلاتی که خواهرشوهرم برام درست کرد خیلی اذیت شدم خیلی 

همیشه یه خودم میگم باید دلمو برای چی این رندگی خوش کنم 

فقط خوبی که زندگیم داره اینه ک همسرم دوسم داره و ادم خوبیه همین !

شما بودید به این زندگی ادامه میدادید 

وقتی وضع مالی خوبی ندارید وقتی اول زندگی اول خوشی یا مراسم عقدتون اون طوری ک میخواستین نبوده وقتی بچه دار نمیشید 

فقط خوبی زندگی اینه ک همسرتون باهاتون مهربونه و هوای خانواد

تونو داره ؟

تازه اول راهین بچه میخای چیکار

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکرای مخرب نکن،اول که واریکوسل یه مشکل ابتدائیه و حل شدنی و حداکثر جراحیه

خودتون هم به خاطر مشکل خودت داری دارو میخوری ،اونم ایشالا جواب میگیری و حامله میشی

نشکل کم پولی از  قبل از ازدواج که میدونستی شوهرت تو کارخونه کار میکنه

کمی صبر مشکلاتت را حل میکنه

قرص لتروزول و امپول hcg به من داده نمیدونم چرا

خب دیگه برو تو گوگل سرچ کن

احتمالا تخمدان پلی کیستیک داری،مسئله مهمی نیست ولی hcG داده تخمک آزاد بشه و با کمک لتروزول حامله بشی

اگر اصلا مشکلی نداشتی برلی چی دارو بده،تو سونوگرافی و آزمایش خون معلوم میشه