2777
2789

مگه میشه تخک ازت آزادشه بعدبیمارستان ناباروری بگه نداری پس این فولیکول ۱۹چیه آزاد شده!!!! چندماه الافی توکلینیک میلاد مشهد میگه تخمک ندارم جالبه تازگی سقط کردم بعد طرف تخمک نداره کلا صفره بمن میگه خوشبحالت حداقل سقط داشتی امیدی هست ماکه هیچی نداریم 😥

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

برو یه جا بهتر حتما اشتباهی شده

انشاالله که به خواسته دلت برسی و عاقبت بخیر بشی

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید بد نوشته شد تخمک منظورمه امروز دنیا روسرم خراب شده برای چیز مسخره ای که اصلا فکرش نمیکردم من هرماه تخمک دارم قبل این بیمارستان رفتنم دکترم گفتم امیدی هست گفت شماسالمی شوهرت سالمه رحمت عالی چراالکی ناامیدت کنم اگر مشکل داشتی میگفتم نیا من اول سال سقط داشتم ۲ماهه

وای حتما دکترت خوب نبوده

بیمارستان ناباروری بود چندتا دکتر تایید کرد 😔سونوهای شکمی رو نشون دادم که ببینه تخمک دارم

این واژینال بود امروز رفتم 

برو یه جا بهتر حتما اشتباهی شدهانشاالله که به خواسته دلت برسی و عاقبت بخیر بشی

میگه برو یک خانم زیر ۳٠سال پیداکن بهت تخمک بده ۴۴میلیونم پولشه 🤦‍♂️

میگه برو یک خانم زیر ۳٠سال پیداکن بهت تخمک بده ۴۴میلیونم پولشه 🤦‍♂️

دکترای دیگه هم رفتی؟

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

دکترای دیگه هم رفتی؟

من جای خونمون میرم خیلی دستش خوبه دوسه بار باردارشدم سقط شد کلا یک لتروزل میده با ویتامین ایی

میگه خودت و همسرت سالمین آخری که عید امسال باردارشدم سقط شد تخمکم۱۹بود

ماه قبل ۱۶ ولی این بیمارستان میگه کلا نداری کسیکه نداره صفره نداره نمیدونم چرا الکی ناامید میکنن

الان اینجابرم کلا ده میلیون هزینشه برم بیمارستان دیگه ۱۵٠میلیونه