2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 99 پست
کاش به آدم امید الکی نمی‌دادند. به نظرم خودتم یه کاری بکن . من دارم میبینم دخترای پر رو خیلی بهتر ...

من زیاد تا حالا پررو بودم، ولی بازم ضربه خوردم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
درسته، اگ بخواد خودش پاپس نمیکشهاگرم نه که هیچ

انشالله یه بخت خوب نصیبت بشه عزیزم،بهترین آدم در بهترین زمان 

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زرنگتر باش😉😏

میدونی اولش فک می کردم داره پست میفرسته کامل منو پسندیده و قصدش خیره

بعد یشب که نوشت هرچی واسه خونوادم میفرستم واسه توهم میفرستم، باخودم گفتم ارزشت براش اونقدرام نیس شاید

وگرنه این حرفو نمیزد

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
انشالله یه بخت خوب نصیبت بشه عزیزم،بهترین آدم در بهترین زمان

ممنونم عزیزم

واقعا سخته خیلی شرایط مجردی، مجردی تو خونواده ی عالی خوبه، من حتی واسه تایم لباسشویی مامانم باید نظر بده، میگه رو تایم زیاد نباید لباس بشوری

میدونی اولش فک می کردم داره پست میفرسته کامل منو پسندیده و قصدش خیرهبعد یشب که نوشت هرچی واسه خونواد ...

بله دقیقا همینطوره! 

هم خواسته برات پست بفرسته ببینه میتونه شکارت کنه یا نه، و هم میخواسته خودشو دست بالا بگیره ک یعنی با خودت ی وقت فکر نکنی برام خاصی ک پست میفرستما!!!! 

جات بودم حتی سین هم نمیزدم پستایی رو ک میفرسته! کلا نادیده اش میگرفتم، تو کوچه هم باهاش محترمانه باش، ولی اینستاش رو نادیده بگیر! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بله دقیقا همینطوره! هم خواسته برات پست بفرسته ببینه میتونه شکارت کنه یا نه، و هم میخواسته خودشو دست ...

خوبه که تاپیک در این مورد زدم، خیلی آگاهم کردی مرسی واقعا، من کلا نادیدش می گیرم دیگه

ممنونم عزیزمواقعا سخته خیلی شرایط مجردی، مجردی تو خونواده ی عالی خوبه، من حتی واسه تایم لباسشویی مام ...

میدونم گلم خیلی سخته، ولی باور کن هیچ نری ارزش نداره بخاطر فرار از شرایط سخت بهش پناه ببری، مردا پناهگاه خوبی نیستن، سعی کن خودت کار کنی و کم کم پول دربیاری و بتونی مستقل بشی ، وگرنه امید نداشته باش ک ی مرد نجاتت بده، فقط خودت ناجی خودتی عزیزم✨💖

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خوبه که تاپیک در این مورد زدم، خیلی آگاهم کردی مرسی واقعا، من کلا نادیدش می گیرم دیگه

خواهش میکنم گلم، پایدار باشی، ان شاالله خوشبخت باشی، قوی بمون گلم، نذار تنهایی باعث بشه ب ی مرد خودتو تخفیف بدی، تا همیشه ارزش و اصالت و نجابت خودتو حفظ کن ک اینها الماس های گرانبهای وجودت و زندگیتن✨💖

میدونم گلم خیلی سخته، ولی باور کن هیچ نری ارزش نداره بخاطر فرار از شرایط سخت بهش پناه ببری، مردا پنا ...

فدات عزیزم، خودم شاغلم خداروشکر، بخاطر بی محبتی مادرم، قبلا خیلی گول پسرا رو میخوردم، خیلی ضربه خوردم خییییلی، ولی الان خیلی قوی تر از اونیم که باور کنم حرف کسیو، خیلی تغییر کردم، قدرت نه گفتن یاد گرفتم

من حتی بلد نبودم به کسی نه بگم از بس غرورم تو کودکی خورد شده بود

الان یه دختر مستقل قوی ام

فدات عزیزم، خودم شاغلم خداروشکر، بخاطر بی محبتی مادرم، قبلا خیلی گول پسرا رو میخوردم، خیلی ضربه خورد ...

خداروشکر عزیزم، منم  گذشتم مثل توئه، ولی خودمو تغییر دادم، خدا خیییلیدوستت داره عزیزم، تو بینظیری💖✨🌺

خداروشکر عزیزم، منم گذشتم مثل توئه، ولی خودمو تغییر دادم، خدا خیییلیدوستت داره عزیزم، تو بینظیری💖✨ ...

ایشالا عاقبت بخیر باشی عزیزدلم♥حس خوب امروزم، ممنونم ازت🌹🙂

ایشالا عاقبت بخیر باشی عزیزدلم♥حس خوب امروزم، ممنونم ازت🌹🙂

ممنونم جانم، پایدار و سعادتمند باشی گلم💖✨

منم حس خوبی از حرف زدن باهات گرفتم و ب دلم نشست، خدا حفظت کنه گل🌺⭐

ممنونم جانم، پایدار و سعادتمند باشی گلم💖✨منم حس خوبی از حرف زدن باهات گرفتم و ب دلم نشست، خدا حفظت ...

عزیزمی♥♥😘

عزیزمی♥♥😘

همچنین تو گلی😘