2777
2789
عنوان

دردناک ترین جراحی که داشتین

117 بازدید | 14 پست

خودم هم بینی عمل کردم هم دوبار سزارین کردم ولی الان یه هفتست لوزه عمل کردم و به جرعت میگم درد ناک ترین عملیه که تا الان داشتم نفرت انگیزه گلو درد گوش درد گردن درد  نمیتونی تا یه ماه غذا بخوری خیلی خیلی درد داره...اگه تجربه این عمل داشتین راهنمایی کنید منو

عملی که هنوز انجام ندادم ومنتظر رسیدن تاریخ شم  بی اندازه ازش بدم می یاد ونمی دونم قراره چی بشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمل سزارین داشتم ولی دردناکترین چیزی که تحمل کردم فیلر لب بود😣

برای عمل لوزه هم هرچه سن کمتر باشه عملشه بهتره و کمتر درد داره، آب میوه آناناسی و انبه ای مدام بخور ک گلوت خشک نباشه بسته وانیلی، غذاهای میکس و آبکی خنک، حرف زیاد نزن با صدای بلند صحبت نکن، کته هم باخورشت میخوای بخوری بزار سرد بشه کاملا و له باشه بخور 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
منی که شاید لوزه عمل کنممیشه علائمشو بگید شمام صداتون انگار به زور در میومد بعد چند لحظه صحبت نفس تن ...

تا پنج روز درد شدید گلو داری و صدات عوض میشه بزور باید اب و بستنی بخوری با درد بعد سه روز یکم حس میکنی داری بهتر میشی که یهو روز پنجم گوش در  و گردن درد شدیدی شروع میشه فکت و بزور میتونی تکون بدی یا باز و بسته کنی

تا پنج روز درد شدید گلو داری و صدات عوض میشه بزور باید اب و بستنی بخوری با درد بعد سه روز یکم حس میک ...

نه ببین منظورم اینه چی باعث شد بفهمی باید عمل کنی

علائم قبلشو بگو

نور تاریک ترین لحظات منی خداجونم🤍

چه علایمی داشتی که عمل کردی ؟

من الان دوماهه گلوم درد میکنه مهصوصا نصف شب که خشک میشه 

انتی بیوتیک هرچی میخورم فایده نداره 

ولی با استامینوفن دردش اروم میشه چند ساعت 

هیچی علایم سرماخوردگی هم ندارم

نه ببین منظورم اینه چی باعث شد بفهمی باید عمل کنیعلائم قبلشو بگو

من لوزه هام خیلی بزرگ بود و حفره داشت بوی بد دهان درد لوزه وقتی سرما میخوردم و روی یکی از لوزه هام زائده بوجود اومده بود

من لوزه هام خیلی بزرگ بود و حفره داشت بوی بد دهان درد لوزه وقتی سرما میخوردم و روی یکی از لوزه هام ز ...

تنگی نفس هم داشتین؟من حرف میزنم نفسم میگیره

نور تاریک ترین لحظات منی خداجونم🤍
چه علایمی داشتی که عمل کردی ؟من الان دوماهه گلوم درد میکنه مهصوصا نصف شب که خشک میشه انتی بیوتیک هرچ ...

علایم راه تنفس از بینی مشکل داشت شبا احساس خفگی داشتم و با بوی سیگار لوزه هام درد میگرفت سرما خوردگی طولانی...و من یکی از لوزه هام زائده ای کیست مانند داشت