2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده اینجا

70 بازدید | 8 پست

خواب دیدم موقع عقدم بود لباس عروس پوشیده بودم ارایشگاه رفتم ولی خوب ارایش نکرده بود و جوری بود که مثلا چندین ساعت بعد عقدم بود و ارایشگر هم جوری آرایش کرده بود که تا اون ساعت آرایشم پاک میشد و دنبال آرایشگر جدید بودم

کسی میدونه تعبیرش چیه البته از داماد و اینا هیچی یادم نیست

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

لباس سفید عروسی نشانه ی غمهاینکه پریشون بودی و دنبال آرایشگر جدید استرس و سردرگمیه

ایکاش اگه خواب تعبیرشم بده اینجوری نگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما تعبیرخواسستی منم تعبیر گفتم اگه دوست داشتی یه چیزخوب بگم باید قبلش ذکرمیکردی

من دنبال چیز خوب نیستم.

ولی من خودم تعبیر خواب تا حدودی بلدم اگر احساس کنم خوابی انرزی منفی داره معمولا به طرف میگم ان شاءالله خیره و صدقه بده

من دنبال چیز خوب نیستم.ولی من خودم تعبیر خواب تا حدودی بلدم اگر احساس کنم خوابی انرزی منفی داره معمو ...

خب اگه بلد بودین نباید میخواستین ازدیگران

و اینکه بذارین برعهده ی ندونم کاری شما صدقتون رو بدین من چه خواب خوب ببینم چه بد صدقه میذارم،زیادم دنبال تعبیرش نمی‌گردم 

درجستجوی‌عدالت...

خب اگه بلد بودین نباید میخواستین ازدیگرانو اینکه بذارین برعهده ی ندونم کاری شما صدقتون رو بدین من چه ...

لطفا ریپلای نکن

مشخصه کلا با خودتون هم درگیرید.

من اشتباه کردم این دیونه خونه تاپیک زدم.

ممنون میشم تشریفت را ببرید.