2777
2789
خانه دارم دیگه از بیکاری 😂دوست دارم همه جا تمیز باش و برق بزنه گرچه دستام دیگه نا ندارن آها راستی ...

ی سری چیزا خیلی خوب ادم از بقیه بشنوه براش انگیزه میشه 

الان تازه من جوگیر شدم رفتم کابینتایی ک بهشون دسترسی دارم پایینن و کامل دراشونو سابیدم کثیف بودن 

همین شیشه ها ک میگی هم خیلی مهمه ک من اصلا انجام نمیدم توجه نکرده بودم بهشون اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکت نمیکنه ؟ سعی کن ماهی ی روز استعلاجی بگیری بشینی کاراتو انجام بدی😥😆منم شاغلم بارها شده خونم نم ...

نخیر کمک نمی کنه شاید سالی یکی دو بار جوگیر بشه کل خونه رو بسابه وگرنه در حالت عادی میگه وظیفه زنه این کارا. من اولا خیلی خودم رو خسته می کردم برا آشپزی و کار خونه اما الان نه مهمونم دعوت نمی کنم چون کمک نمی کنه دایمم سر این مساله مشکل داریم انتظار داره هی هر روز مهمونی هم بگیرم با عشق و علاقه فراوااان

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ی سری چیزا خیلی خوب ادم از بقیه بشنوه براش انگیزه میشه الان تازه من جوگیر شدم رفتم کابینتایی ک بهشون ...

ببین شما که شاعلی هر روز یک ساعت به تمیزی اختصاص بده 

مثلا یه روز کل خونه رو جارو بکش 

یه روز سرویس 

یه روز هم کامل اشپزخونه 

اتاق رو هم همگی با هم تمیز کنید 

بعد آشپزی هم حتما یه دستمال به گاز بکش و وسایل بذار سر جاش 

آشپزی هم تو اشپز خونه انجام ندی با یه جارو دستمال سطحی خونه تمیز میشه چون چربی نیست دیگه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نخیر کمک نمی کنه شاید سالی یکی دو بار جوگیر بشه کل خونه رو بسابه وگرنه در حالت عادی میگه وظیفه زنه ا ...

وااا وقتی شاغلی باید کارها نصف بشه 

نباید توقع خانم خانه دار از شما داشته باشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین شما که شاعلی هر روز یک ساعت به تمیزی اختصاص بده مثلا یه روز کل خونه رو جارو بکش یه روز سرویس یه ...

اره راهکار خوبیه 

من این ی هفته س کلا خونه م تمیزه تمیزه 

امروزم نرفتم سرکار 

از صبح جارو کردم و یکم مرتب کردم تازه کابینتارو سابیدم اللنم میرم برا سرویس بهداشتی در و کف و همه چیشو تمیز بکنم

داخل یخچالمم تمیزه چندروز پیش تمیزش کردم 

ولییی میمونه داخل کابینتا ک باید بریزمشون و مرتبشون بکنم 

از عید نریختمشون بیرون داخلشونووو 

وااا وقتی شاغلی باید کارها نصف بشه نباید توقع خانم خانه دار از شما داشته باشه

نخیر کارا که نصف نیست هیچ تازه هر وقت مشکل بینمون پیش بیاد منت میذاره که درسته خانه داریت عالی نیست منتها من مرد خوبی هستم که هیچی بهت نمیگم باید قدرم رو بدونی  

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
فقط زمانی خونم عین دسته گله که قراره مهمون بیاد😒

اینجوری اذیت کننده س اینقدر باید بدو بدو کنیییی پدرت درمیاد 

ی سری اینطوری میشد ک یهو مهمون بخواد بیاد و من تازه از سرکار برگشتم وای جونم درمیومد بخدا 

اینجوری از پا درمیای چون همه کارا ب عهده شماس و اونم ازتون توقع داره

از لحاظ روحی داغون شدم اتفاقا نه به خاطر فشار کارای خونه به خاطر اینکه با مردی ازدواج کردم که هیچ درکی از زندگی یه زن شاغل نداره و ذات طلبکار داره کلا خانوادگی اینطور هستن البته