2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

با یه پسری دوساله که هستم خیلیم دوسش دارم جونم در میره براش ولی همه خانوادم سعی دارن منو این کات کنیم همش بهم میگن بدردت نمیخوره ولی من خیلی دوسش دارم عمه هام اینا همه کلید کردن بخواطرش موقعیت رو از دست نده همه رو رد نکن برای این من تازه17سالم داره میشه بعد من یکم بحث کردم باهاشون گفتم فعلا ک خواستگاری ندارم آنقدر اذیت نکنین من ازدواج نمیکنم همه کلید کردن اگ موقعیت خوب باشه باید بری الکی نباید برا این صبر کنی و... و من تازه فهمیدم چندتا خواستگار دارم ک همه موقعیت‌ها خوبن خونه دارن زندگی دارن وضعیتشون خوبه پدرم میگ بچم هنوز سنش کمه ولی من میترسم عمه هام بفهمم خاستگار دارم با بابام حرف بزنن راضیش کنن از یه سمتم جدیدا احساس میکنم پسره دوسم نداره دودلم دارم روانی میشم

با یه پسری دوساله که هستم خیلیم دوسش دارم جونم در میره براش ولی همه خانوادم سعی دارن منو این کات کنی ...

اول از دوست داشتن پسره مطمئن شو واقعا اونوقت اگ خواستگارات ک موقعیت خوب دارن و رد کنی بعد اونم نمیاد جلو خیلی بعد میشه و پشیمون میشه حیفه ولی درکل فعلا سنت کمه ولی درکل نقد و ول نکن نسیه رو بچسب

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
اول از دوست داشتن پسره مطمئن شو واقعا اونوقت اگ خواستگارات ک موقعیت خوب دارن و رد کنی بعد اونم نمیاد ...

اینجوری همش میگه دوسم داره عاشقمه ولی با کاراش آدمو دو دل می‌کنه 

اینجوری همش میگه دوسم داره عاشقمه ولی با کاراش آدمو دو دل می‌کنه

ببین یه چیزی بت بگم حرفو همه میتونن بزن ولی عمله که واقعیتو نشون میده

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
ببین یه چیزی بت بگم حرفو همه میتونن بزن ولی عمله که واقعیتو نشون میده

اره دقیقا ولی من خیلی دوسش دارم اینم احساس میکنم دوسم داره ولی کارایی رو انجام میده ک‌ ناراحتم میکنه

عمه هاتم میدونن با یه پسری دوستی!!

اره عمه هام خاله هام مامانم اینا همه میدونن بابام نمیدونه عمهام حتی رفتن درباره پسره تحقیق کردن گفتن آدم خوبی باشه حمایتت میکنیم بد باشه کاری میکنیم فراموش کنی چیز بدی ازش پیدا نکردن ولی فقط می‌خوام کاری کنن کات کنم