2777
2789

خب بعضی ها چندتا شغل میرن تا به شغل دلخواه برسن بگید تا حالا چه کارایی کردین یعنی چه شغل های داستین بگید 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین شغلم تو یه شرکت خصوصی به عنوان گرافیست رفتم 

الان هم کارمند یه اداره دولتی ام

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

از ۱۳ ۱۴ سالگی رفتم دنبال میکاپ تا الان

اما در کنارش تو نشریه مشغولم تو تئاتر به عنوان گریمور کار میکنم خودم کتاب دارم مینویسم و دانشجوام 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اپراتور شهربازی 

تو خانه کودک کار کردم

کارمندم

آنلاین شاپ داشتم

غرفه فروش محصول داشتم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اپراتور شهربازی تو خانه کودک کار کردمکارمندمآنلاین شاپ داشتمغرفه فروش محصول داشتم

خوشبحالت راز موفقیتت چی بود ؟:)

میشه نظر منم بخونی اگه توصیه ای داشتی لطف میکنی بنویسی 

مشاور کنکور

تدریس خصوصی

پرداخت عوارض خودرو

کارمند ساده دفتر خدمات

کارمند کنترل نقشه و بررسی خلاف شهرداری

سازنده ملک کوچیک 

بازسازی و‌مرمت واحد

حسابداری ( دارم یاد میگیرم کاراموزم)

مامان دوتا گل پسر