2777
2789
عنوان

صیغه کردن خیانت محسوب میشه حالا چه شرعی باشه چه غیر شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش جلوی تر از خدا حکم نده

شما الان تهمت زدید و گفتید اینایی که میگن شرعی لابد  صیغه ای هستن 

در صورتی که اصلااااا اینجوری نیس

بله به دل باش اکثرا خانم ها اینو خیانت میدونن

و اذیت میشن 

ولی به حکم شرع مبنای بهش نگاه کنی زنا محسوب نمیشه بانو 

اینم شماره تماس05132020

آروم باش جلوی تر از خدا حکم ندهشما الان تهمت زدید و گفتید اینایی که میگن شرعی لابد صیغه ای هستن در ...

من به شرعی و غیره بودنش کاری ندارم شکستن دل یه نفر هم گناه محسوب میشه خدا گفته نکنید  این کارو درسته؟

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

آروم باش جلوی تر از خدا حکم ندهشما الان تهمت زدید و گفتید اینایی که میگن شرعی لابد صیغه ای هستن در ...

من گفتم خیانته به این که گناه هست یا نیست کاری ندارم 

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

فقط چون هوس کرده بره سراغ تنها نکته شرعی که رعایت میکنه

پس شکستن دل اون زن که سالها زحمت کشیده شرعیه؟

آزارش شرعیه ؟

تو رو خدا رها کنید طرف نمیدونه قبله کدوم طرفه بعد شما میگی شرع؟

حالا که حرف خدا شد اینا رو هم ببین:

مَن آذی مُؤمِنا فَقَد آذانی، ومَن آذانی فَقَد آذَی اللّه َ عز و جل، ومَن آذَی اللّه َ فَهُوَ مَلعونٌ فِی التَّوراةِ وَالإنجیلِ وَالزَّبورِ وَالفُرقانِ؛ هر کس مؤمنی را بیازارد، مرا آزرده است و هر کس مرا بیازارد، بی شک، خداوند عز و جل را آزرده است و هر کس خدا را بیازارد، در تورات و انجیل و زبور و قرآن، نفرین شده است. (بحار الأنوار :ج 67 ص 72 ح 40)

امام حسین (ع) :

یا بُنَیَّ اِیّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لایَجِدُ عَلَیْکَ ناصِراً اِلاَّ اللّه‏َ؛ فرزندم! بپرهـیز از سـتم بر کسی که غیر از خدا یاوری در مقابل تو ندارد. (اعیان الشیعة:ج1، ص620)

اینا هم شرعه اینا هم دینه 

زنگ بزنیم ۴ تا مرد به ما بگن خفه شو شوهرت شرعی خیانت کرده؟؟؟؟؟؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من به شرعی و غیره بودنش کاری ندارم شکستن دل یه نفر هم گناه محسوب میشه خدا گفته نکنید این کارو درسته ...

دقیقا 

دل انسان پیش خدا از هر چیزی مهم تره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ