2777
2789
عنوان

همکار شوهرم یه دختره مجرده که برا همسرم میخواد تولد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا همکارش بوده الان نیست ولی گروه شون برقراره

باگوشی همسرم توگروه مینوسم ممنون خانم فلانی همسرم میگیره چرا باید ندونه متاهله غلط کرده بدش اومده ی مرد غریبه برات تولد بگیره اون خوشش میاد مگ 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

جهنم که ناراحت میشه پس چی که هر غلطی دلش بخواد می‌کنه گه میخوره کسی واسه شوهرمن تولد میگیره اگه برعکس بود شوهرت چکارمیکرد.؟

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

سوال من اینه شوهرت چرا باید قبول کنه و بره؟

پس اگه همسرت قبول کنه و بره مشخص میشه که خودشم بدش نمیاد و باقی داستان مثه روز روشنه

اینجور مواقع اگ شوهرت ادم سالمی باشه باید عذرخواهی و تشکر کنه و دعوتشونو قبول نکنه یا اینکه اعلام کنه با همسرم میام.

والسلام

یعنی چی ناراحت شد اصلا درک نمیکنم اگ انقد روشن فکره خب توام بروتوگروه مرد غریبه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

سوال من اینه شوهرت چرا باید قبول کنه و بره؟پس اگه همسرت قبول کنه و بره مشخص میشه که خودشم بدش نمیاد ...

شوهرم اصلا وقت نکرده بوده گروه ببینه

من اتفاقی دیم الان شاکیه چرا رفتم سر گوشی ش

بیخود شاکیه!مگه چی تو گوشیش داره؟!بنظرم کار بدی نکردی.آنکس که پاک است از محاسبه چه باک است!

الان شوهرم میگه چرا رفتی سر گوشی م؟

من نمیرم با اون

من محکوم کرده

جوابش چی بدم