2777
2789
عنوان

همکار شوهرم یه دختره مجرده که برا همسرم میخواد تولد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 69 پست
سوال من اینه شوهرت چرا باید قبول کنه و بره؟پس اگه همسرت قبول کنه و بره مشخص میشه که خودشم بدش نمیاد ...

لان شوهرم میگه چرا رفتی سر گوشی م؟

من نمیرم با اون

من محکوم کرده

جوابش چی بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لان شوهرم میگه چرا رفتی سر گوشی م؟من نمیرم با اونمن محکوم کردهجوابش چی بدم

بگو رفتم که رفتم.از این به بعدم میرم

توام برو سر گوشی من!

این حرفا چیه؟

بعدشم مگه تو گوشیت چیزی داری ک انقد ناراحت شدی؟

لان شوهرم میگه چرا رفتی سر گوشی م؟من نمیرم با اونمن محکوم کردهجوابش چی بدم

یعنی چی

بگو همینجوری از بیکاری 

منم همیشه میرم تو گوشی همسرم زیر وروش میکنم

به نظرم خیلیم عادیه 

مسواک که نیست بگه شخصیه وکسی نباید دست بزنه

بیخود گرده

اول از همه ناراحت میشم که چرا ناراحت میشه برم سر گوشیش 

مگه مخفی داره؟چون معمولا اینایی چیزی دارن که نمیخان کسی بفهمه اینجورن

دوم چه معنی داره سالروز تولدشو بدونه و چرا انقدر به خودش اجازه داده یک مرد متاهل و بخاد سوپرایز کنه؟قطعا برخورد میکردم هم با همسرم هم یک چشمه به اون خانوم نشون میدادم و همون روز تولد خودم میرفتم برا سوپرایز همسرم

بنظر من حتماواکنش نشون بده جنگ نکن ولی حتما باسیاست هم دختره رامتوجه کن هم شوهرتو نزارعادی بشه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بنظر من تولدهمسرتم امسال سرسنگین باش مگراونکه همسرت عذرخواهی کنه و دلیل بیاره

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

واسه همون روز و‌ساعت برنامه میریزم که بیاد دنبالم‌بریم‌جایی که نتونه شرکت کنه البته امکانش هست کنسل بشه باز برای یه روز دیگه برنامه بزارن

یه جوری باید به دختره بفهمونی زن داره به شوهرت اصلا نگو پیام‌رو‌ دیدی مطمئن باش اعتمادش رو از دست میده حتی کاری هم‌نکنه باز مدام حواسش به گوشیش هست دستت نیفته حساسش نکن