2777
2789
عنوان

همکار شوهرم یه دختره مجرده که برا همسرم میخواد تولد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 69 پست
توگروه اعلام واتساپ کرده ک تولد فلانی بریم کافه

همون جا از طرف همسرت مینوشتی باید ببینم برنامه خانمم چیه اگه جور شد با همسرم میام👿

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

باید شوهرت خودشو ثابت کنه. 

و اینکه باید خود شوهرت بگه بهت بیا بریم همکارم برام تولد گرفته،میخوام تورو با خودم ببرم تا فکر دیگه ای راجع بهم نکنه، بعد اونجا خود شوهرت باید مثل پروانه دورت بگرده تا اون خانوم خودشو اضافی ببینه و خجالت بکشه ک برای یه مرد متاهل تولد گرفته. 

اگه هم خانمه نمیدونه شوهر شما متاهله 

کوتاهی از همسرشماس 

چون وقتی اون خانوم تو گروه گفته بریم کافه، همسر شما باید میگفت من متاهلم و قراره با همسرم تولد بگیریم، یا ممنون از دعوتت، همسرم تو خونه منتظر منه.... 

نه اینکه تو بری اونجا آویزون به نظر بیای

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو باید شاکی باشی، که دختر چطور به خودش اجازه داده براشوووهر شما تولد بگیره نه شوهرت شاکی باشه ...

تو گروه واتساپ شون دیدم

شوهرم میگه من ک نمیرفتم

ولی زشته بهم اعتماد نداری

میگه وقتی چک م میکنی یعنی بهم اعتماد نداری

چ ربطی داره 

همون رفتارش شک بر انگیز بود

بهش بگو مردی که واقعی دوست داشته باشه ناراحت نمیشه از اینکه بری گوشیش 

بگو پس تو ب خودت شک داری لابد که نمیزاری ببینم چی میشه مگه هر چی باشه شریک زندگیتم

باید شوهرت خودشو ثابت کنه. و اینکه باید خود شوهرت بگه بهت بیا بریم همکارم برام تولد گرفته،میخوام تور ...

راست میگیس حس کردم چقدر پخمه م

الان قیافه حق ب جانب گرفته و شاکی ک چرا رفتی سر گوشی م

بگو شوهرت یه عکس دو‌نفره تون رک بزاره پروفایلش

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
قبلا همکارش بوده الان نیست ولی گروه شون برقراره

به اون خانم پیام بده محترمانه بگو نیاز نیست شما زحمت بکشی خودم میتونم برای همسرم تولد بگیرم شمارشم تو گوشی شوهرت لیست رد بزار .به شوهرتم انقد رو نده که بخاطر این قضیه ناراحت شه