2777
2789

یه خواهر پنج ساله دارم که کلا تو دنیای خودشه هیچی براش مهم نیست😁. هنوز برای دستشویی رفتن گاهی وقتا کمک میگیره شبا می‌ترسه میاد پیش من می‌خوابه دوست خیالی داره هر سری میریم بیرون یا مسافرت همش میگه خسته شدم بغلم کنید یا مدام غر میزنه کلا هم کل زندگیش یا دنبال خوراکیه یا دنبال پارک و بازی. به نظرتون عادیه؟ نمیدونم چرا حس میکنم بقیه بچه ها خیلی پرو و بزرگتر از اینم میگم نکنه این خیلی سادس بعدا آسیب نبینه؟لوس نیستا تقریبا نود درصد کارهای بزرگ کردنش با منه 😐😐

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوس نیست ولی فکر کنم داری لوس بارش میاری😬😁

نه بابا اگه دست مامانم بود که الان کلا غیر قابل تحمل بود تا شش ماه پیش شیشه شیر میخورد خودم با بدبختی ازش گرفتم مامانم می‌گفت چیکارش داری بزار تا هر وقت میخواد بخوره😐

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه ی ۵ ساله دیگه بغل نمیخواد

وقتایی که میریم بیرون طولانی مدت میگه خسته شدم

نه عادیه منم ی دختر 5ساله دارم همینه .خب انتظار داشتی به چی فکر کنه ؟

نمی‌دونم من نگرانم به وقت لوس نباشه یا مثلاً شبیه همسن هاش باشه حتما آخه الانم خیلیا میگن نباید دیگه بغل بخواد یا شب نباید پیشت بخوابه ولی وقتی بچه خستس یا ترسیده نمیشه ولش کرد به بهانه لوس شدن که. اینطوری هم کمبود محبت میگیره😕

آدما باهم متفاوت هستند دیگه از شرایط جنینی و روحیه و رفتار  مادر و پدر گرفته تا تغذیه و رفتار اطرافیان ...باعث میشه آدما متفاوت بار بیان ولی خوب ظاهراً خواهر خوبی داره با مهربونی کمکش کن ولی در کنارش راههای بهتر شدن رو هم یادش بده 

نمی‌دونم من نگرانم به وقت لوس نباشه یا مثلاً شبیه همسن هاش باشه حتما آخه الانم خیلیا میگن نباید دیگه ...

دقیقا اصلا به حرف کسی گوش ندین دختر منم ی وقتایی میگه شب بیام پیش شما بخوابم .یا بریم بیرون خسته میشه دلش درد میگیره پاهاش درد میگیره بغلش میکنیم چه اشکالی داره آخه