2777
2789

درآمدتون برای خودتونه کامل یا خرج خونه رو هم میدین و به شوهرتون کمک میکنین؟ 

درآمد شوهرتون خوبه؟ 

شوهرتون ازتون حمایت میکنه یا میگه خودت پول داری و به من مربوط نیس؟ 

در کل حالتون خوبه؟ 

بستگی داره اگ همه چی نصف نثف باشه مثل کارای خونه مراقبت از بچه ها و..... اوکیم ی بخشی از درامو خرج کنم اگر بخوام حالت سنتی باشم و کارای خونه خودم تنها انجام بدم اون موقع وظیفشه مثل ی زن خانه دار خرج بده حتی اگ شاغلم هیچ پولی هم تو زندگی نمیارم

بستگی داره اگ همه چی نصف نثف باشه مثل کارای خونه مراقبت از بچه ها و..... اوکیم ی بخشی از درامو خرج ک ...

طرز فکر منم اینجوریه ولی در واقعیت، آدم یه چیزایی میبینه از مردها که شوکه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من پولمو تو خونه خرج نمیکنم خونه و ماشین میخرم با هم استفاده می‌کنیم.

لباس و لیزر و باشگاه هم با خودمه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

فعلا مجردم و باهاش طلا و سکه میخرم و خرجم با پدرمه مگه چیزای جزئی 

با اقایی هم که قراره اوکی شم مفصل راجب مسائل مالی صحبت کردیم و قرار شد من فقط کارهای منزل رو انجام بدم و تو امور مالی نقشی ندارم و اینکه هر ماه یه بخشی از درامدشو به هزینه های شخصی من اختصاص بده

والا من پولمو تو خونه خرج نمیکنم خونه و ماشین میخرم با هم استفاده می‌کنیم.لباس و لیزر و باشگاه هم با ...

پس بهت خرجی نمیده؟ برات مانتو نمیخره؟ پول دوا دکتر نمیده؟ 

پس بهت خرجی نمیده؟ برات مانتو نمیخره؟ پول دوا دکتر نمیده؟

مانتو شاید دو سه سال یبار بخره.

دکتر اگر همرام باشه یا پول نداشته باشم حساب میکنه. 

دندون خودم میدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم