2777
2789

امروز رفتم پارچه خریدم که پیراهن بدوزم برای خودم که هفته بعد عروسی یکی از فامیلای شوهرمه بعد جنس پارچه وقتی خریدم چیزی نبود که میخواستم فیک بود دوختمش اصلا تو تنم خوب نشد ریده شد توی مدلش اعصابم خورد شد انداختمش کنار رفتم تو کمد یه پارچه ساتنن پلیسه مشکی داشتم قبلا هدیه گرفته بودم سریع بدون الگو برشش زدم دوختم یه مقدارم سنگ داشتم روش کار کردم خیلی خوشگل شد ولی خب اون پولمم ریده شد رفت😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینمدفعه اول انگار کله ام باد داره یه ایده های مسخره دارمدفعه دوم چشام باز میشه میتونم در ...

چرا دلم برای پولم سوخت امروز

قبلا خیلی خراب کردم تا خیاط شدم ولی جدیدا دیگه دوست ندارم خراب کنم انتظارم از خودم بالا رفته

چرا دلم برای پولم سوخت امروزقبلا خیلی خراب کردم تا خیاط شدم ولی جدیدا دیگه دوست ندارم خراب کنم انتظا ...

خودت خیاطی ؟

بیخیال بابا پول خیاط نمیدی راحتی

من ماه قبل پارچه کرپ گرفتم دوتومن دادم خیاط کت شلوار بدوزه چندروز دیگه اماده میشه هزینه دوخت هم ۲۵۰۰ با بدبختی تخفیف گرفتم تازه

الانم تو حسابم ۳تومنه تا اخر ماه هم دیگه پولی ندارم😐