2777
2789
عنوان

شوهرم از اعصابش تمامه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 23 پست
خب بهش بگو گریه نکن متاسفانه همسرت احساسیه و توام درکش نمیکنیگناه داره بخدا😐 اذیت نکن پسر مردمو

مهره مار داره بابا

بعدشم خانوادش اصلا دوسش ندارن

بخاطر اون میگه همیشه ی غمی ت دلمه ک انقد احساسی ام!

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهره مار داره بابابعدشم خانوادش اصلا دوسش ندارنبخاطر اون میگه همیشه ی غمی ت دلمه ک انقد احساسی ام!

حق داره😭 

کاش تو درکش کنی و دوسش داشته باشی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

واقعا شوهرت خیلییی مرد خوبیه تاپیکاتو ک خوندم فقط غصه خوردم براش ...

چقدر تو دلت سنگه آخه زن ... خدا کنه یه روز نرسه ک جاتون برعکس بشه چون مردا از چشمشون ک بیفتی دیگه خودتو بکشی ام فایده نداره

شوهرت جا سالم از دست تو نداره بعد تو گناه داری😂

اره میدونم خیلی حرصش میدم بچمو😂

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بنده خدا شوهرت چقدر یه زن میتونه بی احساس و نامرد باشه حرفایی ک بهش زدی و کارایی ک کردی دل سنگو اب میکنه واقعا برات متاسفم امیدوارم فقط ب خودت بیای 

ببخشید ک نتونستم با لحن بهتری حرفامو بگم واقعا بهم ریختم از کارایی ک میکنی

والا سرکار میرهمغازه دارهاونسری ت دعوا بهش گفتم کاش برمیگشتم با پسر صاب مغازت ازدواج میکردمنمیدونی‌چ ...

اون‌کولی نیست اگر همین را به من میگفتی سه طلاقت میکردم

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

اون‌کولی نیست اگر همین را به من میگفتی سه طلاقت میکردم

شما اقایی؟