2777
2789
عنوان

شوهرم از اعصابش تمامه

379 بازدید | 23 پست

تمام پوستای بغل ناخنشو میکنه عین بچه ها😐

خاک بر سر عقده ایش

امشب حوصله نداشت بدهکار بود

منم ی چی پروندم قبل مهمونی حرصش بدم دلم خنک شه

ت مهمونی ام محل سگ بهش ندادم 

ناراحتم شد اومدیم خونه باز ی بحث جدید ک چرا بهم محل ندادی

منم سردرد داشتم هیچی نگفتم پاشدم از اناق رفتم بیرون ک ی قرص بخورم یه پنج دقیقه ای طول کشید وقتی برگشتم دیدم کل دستش خونیه! کل نوک انگشتاش داره خون میاد

جیگرم براش کباب شد گفتم چرا اینطوری کردی؟ گفت قلبم طاقت نمیاره ت منو تو جمع ادم حساب نکنی!

منیو‌ که میدونی جز تو هچیکس‌یو ت دنیا ندارم اگ ت هم پس بزنی منو دیگ چ فایده!

بهش دستمال دادم ی دستمال کامل خونی شد

الانم خوابش نمیبرد میگفت دستام میسوزه

منم اولش خاستم محل ندم‌ولی دیدم کناه داره قلبش درد میکرد گفتم بیا پماد بزنیم

بخدا نمیدونم چیکار کنم با این رفتار بچگونش

میگ اگ حرصمو اینجوری خالی نکنم سکته میکنم

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

چرا محلش نمیدی بهش محبت کن بهتر میشه باهاش حرف بزن بزار احساس کنه دوسش داری خوب میشه

اخه خسته شدم از بی پولیش

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره تورخدا نکن

همین الان دستمال خونیشو میبینم قلبم وایمیسه ها

ولی خب خسته شدم

خب اگه حال روحیه ش خوب بشع سرکار هم میره

والا سرکار میره

مغازه داره

اونسری ت دعوا بهش گفتم کاش برمیگشتم با پسر صاب مغازت ازدواج میکردم

نمیدونی‌چیکار کرد که شروع کرد عین کولی ها میزد ت سرش🫠

والا سرکار میرهمغازه دارهاونسری ت دعوا بهش گفتم کاش برمیگشتم با پسر صاب مغازت ازدواج میکردمنمیدونی‌چ ...

تو که از اول دیدی موقعیتشو 

بعدشم اینطور نگو همسرت به حساس و دل رحمه

دلش میشکنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
همین الان دستمال خونیشو میبینم قلبم وایمیسه هاولی خب خسته شدم

از چی خسته شدی؟

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
تو که از اول دیدی موقعیتشو بعدشم اینطور نگو همسرت به حساس و دل رحمهدلش میشکنه

بارها دلشو شکوندم اون فقط لبخند زده🥲

از چی خسته شدی؟

بی پولیش 

گریه هاش عین بچها انگار ک مرد گریه میکنه 

بی پولیش گریه هاش عین بچها انگار ک مرد گریه میکنه

مگه چندسالشه

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
بی پولیش گریه هاش عین بچها انگار ک مرد گریه میکنه

خب بهش بگو گریه نکن 

متاسفانه همسرت احساسیه و توام درکش نمیکنی

گناه داره بخدا😐 

اذیت نکن پسر مردمو

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"