2777
2789

من همسرم فوت شده و دو تا بچه کوچک دارم. خودم ۴۰ سالمه ولی کمتر بهم میخوره. برام اشک میریزن . بهم ترحم مبکنن😔💔

آخی

همسرتون چرا فوت شدن

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصادف کردن

خدا رحمتش کنه

ترحم میکنن چون جوون هستی دلشون میسوزه 

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
چون بچه کوچیک داری، خیلی سخته خدا کمکت کنهاین بچه ها بهونه بابا بگیرن خود به خود اشک میادناراحت نشو ...

بچه هام بهونه نمیگیرن اصلا. امشب مهمونی بودم خانمه کلی برام اشک ریخت😔

هر کی میفهمه همسرم فوت شده بهم ترحم مبکنه.

خدا رحمتش کنه ، باید حواست هم جمع باشه هر نرحم و دلسوزی از ته دل و نیت خوب نیست بیشتر بخاطر منافع شخصی خودشون هست منظورم به همه نیست کلی گفتم منظورم هم بیشتر به مردها هست چه بسا همین ترحم و دلسوزی مسیر زندگیتو عوض کنه خدای نکرده به بیراهه کشیده بشه پس بهیچ کس جز خدا اعتماد نکن ، الان مسئولیتت دوبرابر شده هم جای پدر برای بچه هات پر کنی هم مادر بودن هم مراقب خودت بودن قبلا یه پناه و تیکه گاهی  داشتی حالا خوب یا بد ،مسیر سخت و طولانی داری و زمان میبره تا بتونی ازپس مشکلات زندگی و عاطفی بربیایی ، الان پناه و نکیه گات خودت هستی خدات، انشالله خدا همیشه پشت و پناهت باشه سلامت و موفق باشی ، فقط مثل گذشته پاک و نجیب بمون  ، خدا صبر بهت بده و خوشبختبشید.