2777
2789
عنوان

حس اینکه شاید بهم خیانت بشه

120 بازدید | 15 پست

توی دوران دوستی من و نامزدم یه دختری بهش میده

ایشونم میگن من رل دارم

اونم پیگیر تر ادامه میده و میگه شما بهم نمیاین و...

ده روز پیش توی مراسمی دیدمش و از روی قدرت بهش لبخند زدم

نمیدونم چرا لبخند کلی فک کردم کار درستیه

توی پیجش یه متنی نوشته که زمین خدا بزرگه تو هم عوض کارتو میدی

و الان نمیدونم آیا من به ایشون شوهر بدهکارم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که خورده اصلا محل نده فکرتم مشغول نکن حتما انتظار داشته شوهرتو دوستی تقدیم کنی

اصلا محلش ندادم

ولی چرا دروغ بگم حالم گرفته هس نگران آینده ام هستم

چون میدونم یا آدم چقدر میتونه بی ذات و ریشه باشه و زندگی هارو نابود کنه

دقیقا میترسم نمیدونم چیکار کنم دور که هستممیترسم از سرحسودی هم کهه باشه آسیب بزنه

با شوهرت اتمام حجت کن

رک و راست به دختره بگو سر زندگیت با کسی شوخی نداری و نفر سوم رابطه رو عین سوسک له می کنی

زخمی بزن بر او عمیق تر از انزوا

بخدا ته دلم خالی میشهنمی‌دونستم ازدواج کنم این همه آدم توجهشون بهمم جمع میشه خیلی نگران و ناراحتم

عزیزم وسواس فکری داری؟ 

اتفاقا پوزخندت خیلی به جا بوده. اون چرت گفته تو هم پوزخند زدی بهش یعنی بهش گفتی چی تو خودت دیدی. بذار بسوزه و فاصله خانوادگی‌تو ازش حفظ کن هیچی نمیشه 

با شوهرت اتمام حجت کنرک و راست به دختره بگو سر زندگیت با کسی شوخی نداری و نفر سوم رابطه رو عین سوسک ...

به شوهرم کاری نداره

منم نمیخوام یادآوری کنم بهش که فک کنه سوزنم گیر کرده 

ولی نمیدونم چجوری دست و پای دختره رو ببندم

عزیزم وسواس فکری داری؟ اتفاقا پوزخندت خیلی به جا بوده. اون چرت گفته تو هم پوزخند زدی بهش یعنی بهش گف ...

خودمو خیلی خیلی قوی نشون دادم جلوش 

اصن فامیلم نیس

ولی از درون به اون قدرتی که نشون دادم نیستم هنوز

همش افکار بد میاد تو ذهنم 

میگم شاید اول زندگی مشترکه به خاطر همونه ؟؟؟

خودمو خیلی خیلی قوی نشون دادم جلوش اصن فامیلم نیسولی از درون به اون قدرتی که نشون دادم نیستم هنوزهمش ...

عزیزم‌ نترس مردا بیست و چهاری تو خیابونن و خیابونا پر از دختر خوشگله، اگه‌ بخوان خیانت کنن لنگ اون دختر حسود بدبخت نیستن . اون دختر با این جمله خودشو خراب کرده و تو فقط ازش فاصله بگیر. خیلی اگه نگرانی، تو گوشی همسرت و تو شبکه های مجازی از گوشی شوهرت بلاکش کن. فقط برا آرامش روانت میگم وگرنه نیازی به این کارا نیس.

بعدم نترس . شنیدی از قدیم میگن از هرچی بترسی سرت میاد؟ ولی نترسی اتفاقی نمی افته. دختر قحط نیس که شوهرت بره با اون عتیقه. بخوای برا این چیزا بترسی مسائل صد برابر محتمل تر هم هس. اینکه چیزی نیس عتیقه چرت پرونده تو رو به هم بریزه. تو باید بهش بگی کور خونده 

عزیزم‌ نترس مردا بیست و چهاری تو خیابونن و خیابونا پر از دختر خوشگله، اگه‌ بخوان خیانت کنن لنگ اون د ...

🫂🫂🫂🫂عزیزم

خیلی ممنونم

دلم آروم گرفت

این حرفا رو آدم نمیتونه به هیشکی و هیچ جایی بگه

آب روی آتیش شدی برام

دعات میکنم