2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من نمیخوام بخوابم 

میخوام از این زندگی که خدا بهم داده استفاده کنم 

برای رسیدن به هدف هام تلاش کنم و برای رسیدن بهشون ذوق کنم 

هنوز دلم میخواد احساس های جدیدی تجربه کنم 

غذاهای جدیدی بخورم و قطعا همه ی این ها وقتی خدا کمکم کنه بهشون میرسم 

تا وقتی پول نباشه هیچکدوم نمیشه تجربه کرد

خب باید تلاش کنیم که پول بدست بیاریم 

نمیشه همینجوری هیچکاری نکنیم 

من اعتقاد دارم که همه ی ما در این دنیا جایگاه مخصوص به خودمون رو داریم و اگر تلاش کنیم و از خدا کمک بخواهیم

قطعا خدا هم کمکمون میکنه 

حه حه حه

چقد شما نمکی

مردم هدفنمند تر و با درک تر از شمان ، کل زندگیشون حول محور دوست پسر و این چیزا نمیچرخه که درکشون در همین حد باشه

این مسئله خیلی ریشه ایه

تو ایران خیلی از این اتفاقا افتاده و خیلی از زنا اسیب دیدن که بعد شما بیای بهشون بخندی مسخره کنی ؟؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥