2777
2789

یه ماه پیش خواستگاری کردن من گفتم نه نمیخواد بیان خواستگاری بعد همش پیگیر بودن آخرش قبول کردم یه جلسه بیام حالا قرار بود آخر این هفته بیان که بابا گفت سه هفته بندازیم عقب (چون محل کار بابام یه شهر دیگس) 

اصلا دلم نمیخواد کسیو سرکار بزارم بابام فکر میکنه مردم مسخره دست مان 

بابای من : بدبختا رو دو ماه علاف کرد اخر گفت دختر نمیدم بهتون 😂😂💔

من همش میترسم دل پسره بشکنه آخه به احتمال زیاد جوابمو منفیه ول چون خیلی اصرار کردن قرار خواستگاری گذاشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به مامانت بگو.عزیزم بگو که چشم انتظارشون‌نزاریم.یه شب دو ساعت وقت براشون بزاریم.

وقتی بابام لج کنه مامانم نمیتونه کاری کنه 

من راضی به این ازدواج نیستم ولی خیلی ناراحتم که قراره سر کارشون بزاریم 

وقتی بابام لج کنه مامانم نمیتونه کاری کنه من راضی به این ازدواج نیستم ولی خیلی ناراحتم که قراره سر ک ...

اهان متوجه شدم.

شما واقعا انسان خوبی هستین که به فکر اون اقا هم هستین.

کاش همان تلفنی بگه دخترم قصد ازدواج نداره.

پدر مادرا الان میگن بیاد شاید نظرت عوض شد..

اهان متوجه شدم.شما واقعا انسان خوبی هستین که به فکر اون اقا هم هستین.کاش همان تلفنی بگه دخترم قصد از ...

بخدا دلم میخواد واسش گریه کنم چون خیلی از من خوشش اومده و قراره جواب منفی بشنوه 

بابام تلفنی گفت قراره درس بخونه گفت مشکلی نداریم بعد بابام گفت شهر دور راضی نیستیم بابای اونم گفت محل کارش رو میارم شهو خودتون خیلی اصرار کردن که بیان ولی بابام نمیدونم چرا رگ لج بازیش گل میکنه بعضی وقتا 

بخدا دلم میخواد واسش گریه کنم چون خیلی از من خوشش اومده و قراره جواب منفی بشنوه بابام تلفنی گفت قرار ...

افرین که دختر باوجدانی هستی..

کاشکی این چند روزه یه کمی باباتو نرمش کنید.که اقا بلاتکلیف نزارید اینارو.الان دلخوش میشن..زودتر بیان.دیگه هر چی سلاح میدونی..

خدارو چه دیدی بابات نظرش عوض شد.

شما این اقا رو دیدید؟

افرین که دختر باوجدانی هستی..کاشکی این چند روزه یه کمی باباتو نرمش کنید.که اقا بلاتکلیف نزارید اینار ...

فکر نکنم بابام کوتاه بیاد 

تو یه مراسمی اون منو دیده ولی من دقت نکردم بهش و از اونجا از من خوشش اومده بیچاره 

فکر نکنم بابام کوتاه بیاد تو یه مراسمی اون منو دیده ولی من دقت نکردم بهش و از اونجا از من خوشش اومده ...

اهان خودتو ناراحت نکن.دیگه شما بهشون کفتی و بابات گوش نداده.بیشتر مادرت تاثیر گزاره.حالا این چند روزه شاید راضی شد

الان تاپیکتو خوندم همانی بودین که واسه لباس کردی باهم حرف زدیم😊😊💓