2777
2789
عنوان

آبله مرغان در بارداری

430 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من هفته 23 بارداری هستم . مولتی ویتامینم تموم شده بود رفتم داروخونه بخرم تا پزشکه پیچید که بده یه خانمه با بچش بغلم بود گفت اومده برای بچش پماد آبله برداره بچش از صورت زبان و همه جا آبله زده بود سریع فاصله گرفتم یکم از بچه اما نزدیکم بودن مامان و بچش و زود حساب کردم دارومو و زدم از داروخونه بیرون. نه من نه مامانم یادم نیست آبله گرفته باشم تا حالا. به نظرتون چیکار کنم اگه خدای نکرده آبله بگیرم ممکنه بچم چیزیش بشه. خیلی ناراحت و نگرانم. 

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

زن داداش من تو بارداری آبله گرفت دوقلو باردار بود بچهاشم صحیح و سالم دنیا اومدن فقط ی شب بیمارستان بستری شد همین.

😍خدایا دوستت دارم واسه هرچی ک بخشیدی همیشه این تو هستی ک ازم حالم رو پرسیدی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلانگرفتی؟؟ فک نکنم باین سرعت بگیری  یدفعه ازمایش انتی بادی ابله روبده ببین بدنت ایمنی داره ...

پس باید برم پیش دکترم بگم بنویسه برام آزمایشو. هر چند فعلا رفته تعطیلات

زن داداش من تو بارداری آبله گرفت دوقلو باردار بود بچهاشم صحیح و سالم دنیا اومدن فقط ی شب بیمارستان ب ...

زن داداشت هفته چند بارداری گرفت؟

پس باید برم پیش دکترم بگم بنویسه برام آزمایشو. هر چند فعلا رفته تعطیلات

دکترعمومی هم بلده بنویسه واست فک کنم بادفتدچه 35تومن بشع 

خودازمایشگاه من پرسیدم گفته بودمنم میخام بعدعیدبرم بدم بااینکه من ابتدایی بودم گرفتم ولی خیلی میترسم بچم مهدمیره میترسم بگیره اونوقت دوباره منم بگیرم مرسیدم ازدکتدگعت توکه گرفتی نمیگیری ولی همه جاخوندم حتی اونایی که گرفان هم خیلی تومعرض دوباره گرفتن هستن حالانمیدونم میشه زونایاخودابله

وخدایی که بشدت کافیست