2777
2789

خیلی وقته همش گره می افتاد به کارامون خودمون یه مدت خیلی رابطمون بد شده بود عقد بودیم هرکار میکردیم که عروسی کنیم همش یه اتفاقی پیش می اومد و نمیشد خلاصه با زووور تا ازدواج کردیم و این حرفا 

امروز اومد گفت رفتم پیش یه دعانویس یعنی از سیر تا پیاز زندگیمو کارامو حتی کاری که مثلا ۵ سال پیش کردمو اصلا هرچیزی که شما فکرشو کنید بهش گفته بود و همش دقیقا دقیقا درست بود حتی راجب آشنایی خودمونم بهش گفته بود که عاشقش شدی و این داستانا 

گفته بود چشم زخم بد داری و یه نفر برات ۴ سال پیش طلسم سیاه انجام داده که رابطه خودت و همسرت خراب بشه کارات به مشکل بخوره و همش دنبال دختر بازی و این حرفا باشی 

همه حرفاش هم واقعا عین حقیقت بود فکر کن کاری باهامون شد که از عرش به فرش رسیدیم وای فکرشم حالمو بد میکنه 

اصلا یه مدت کل حرفام باهاش شده بود جدایی توی یه فاز وحشتناک افسردگی و شکست و یه فاز مضخرف شده بودم 

اینو برای این گفتم که دوستان مواظب باشید نگید دعا و طلسم وجود نداره درسته قدرت خدا از همه بالاتر و تا خودش نخواد برگی از درخت. نمی افته ولی اینا هم جزئی از خلقت های خداوند هستند به قول معروف خدا دردو میده درمونش هم میده

گذشته از این جریان خودم ، من بارها و بارها دیدم که چطور چه زندگی هایی چه عشق هایی که با این طلسم ها از بین نرفتن 

زمونه بدیه لطفا حتی به نزدیکترین آدم زندگیتون هم اعتماد نکنید آدم همیشه بزرگ‌ترین ضربه هارو از نزدیکترین ها میخوره

و اینکه همیشه همیشه کاری نکنید که سر زبون‌ها باشید که بقیه از مالتون خبر داشته باشن همیشه پنهونی کارتون انجام بدید لازم نیست همه بدونن من و شما چی داریم چی نداریم این یه تجربه بزرگ بود که من تو زندگیم بهش رسیدم و از همه مهمتر فخر فروشی نکنید که خدا قهرش میگیره و این بزرگ‌ترین اشتباه زندگی من بود که به شدت پشیمونم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت تو عقد دنبال دختر بازی بوده؟

نه این دعارو کرده بودن که به این چیزا تمایل داشته باشه ولی خداروشکر چیزی نبوده 

اتفاقا همسرم گفت اینقد عصبی شدم وقتی اینو بهم گفت گفتم توهم برام یه دعا بنویس که اصلا نتونم زن دیگه غیر از زن خودم ببینم

انشالله اول خدا اونایی که دنبال اینچیزان نابود کنهدوم انشالله خوشبخت باشین

ایشالله هرکس برای زندگی و خوشبختی یکی دیگه این کارارو میکنه نابود بشه سر خانواده خودش بیاد 

ماروهم طلسم کرده بودن باطل کردیم ولی حس میکنم هنوزم اثراتش تو زندگیم هست یه ماهی میشه باطل کردیم

خدا لعنتشون کنه الهی 

اگه باطل کردین کم کم درست میشه ایشالله من که همین امروز اثرشو دیدم باورت نمیشه