2777
2789
عنوان

من چرا باید جذب یه خانوم بدکاره بشم و دوسش داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2740 بازدید | 115 پست
چرا؟خاله ی من اونقد با همسایه ها گرمه که غذای نذری شونم میارن خونه ش میخورن

یسری همسایه ها قدیمی هستن..

ولی کسی که مستاجره و همسایه های جدید میبینه این کارایی ک گفتمو انجام بده

خودم دیدم زنه با مرد متاهل ریخت رو هم... همش هم از همین جیجی باجی بازیا شروع شد

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه نداره ! ایشون از همون زنهایی هست که به مرد متاهل هم رحم نمیکنه و تصور کن شوهرت گیر همچین زنی بی ...

دقیقا... این خرابا و مشکل دارا همشون مهربونن... یبار رفتم ی مراسمی خانمه هی نگاه هی لبخند هی میخواست خودشو بچسبونه بهم و دوست بشه... بعدش فهمیدم خاله بود😐

حالا بچه‌ها بزارید من یه چیزی براتون تعریف کنم یکی از همسایه ع تعریف میکرد می‌گفت سالیان قبل به خانمی بادوتا دختراش آمد توی محله ما مستاجر شد بسیار سر سنگین بود صبح در قفل میکرد. و دختراش شب از سر کار برمیگشت بنده خدا رستوران کار میکرد می‌گفت غذاهای اضافی رو برای مرغ های ما می آورد میگه هر وقت رفت خانشان دیدم یا خیاطی می‌کنه یا نماز می خونه خلاصه بعد یه مدتی دیدم تو کوچه پچ پچه افتاد که پسرای فلانی با شوهرش این خانمه راشناختن این فلان محله توی راه کج بوده

دقیقا... این خرابا و مشکل دارا همشون مهربونن... یبار رفتم ی مراسمی خانمه هی نگاه هی لبخند هی میخواست ...

آره منم دیدم مثل همین خانمه همسایه اسی که یه ظرف غذا و گوشواره مسخره دستش گرفته اومده...من که باشم لب به اون غذا نمیزنم معلوم نیست با چه پولی تهیه شده

تقریباداین شکلبه

به نظرم با احترام پسش بده همراه ظرفش و بگو که زیاد اهل رفت و آمد نیستی...

از همین نگاه‌های بغضی که میگی یه بار به همسر ساده  ات بندازه و خدایی نکرده دلبری کنه...دیگه راه برگشتی نداری

ازش فاصله بگیر...

دخترا بابایی هستن نذار هر روز بازیهاشو با دختر اون بیاد برای باش بگه و عادی سازی بشه...

ببرمش پارک یا هر جایی که می‌تونه بازی کنه...همچین نخاله هایی هه جا هستن که نمیخام مثل آدم زندگی کنن

افوض امری الی الله...
آره منم دیدم مثل همین خانمه همسایه اسی که یه ظرف غذا و گوشواره مسخره دستش گرفته اومده...من که باشم ل ...

پولش بهدکنار ،ریختم رفت 

چون خودمم دیدم هزار نفر میرن و میان تو خونش

اصلا بدم اومد از غذا  ریختم دور 

به نظرم با احترام پسش بده همراه ظرفش و بگو که زیاد اهل رفت و آمد نیستی...از همین نگاه‌های بغضی که می ...

دختر منم باهاش بازی نمیکنه

میگه مامانه اویسا گفته دختر خوبی نیست

دوست ندارم دوستم دختر بدی باشه ،یا همه از دوستام بدشون بیادد

دقیقاوالا ما همسایه هامون خوبن ولی در حد سلام و احوالپرسی و مراسمات اگه دعوت بشم میرم...برام مهم نیس ...

من خودم هنوز مجردم ولی مام مستاجریم اصلا با هیچکدوم ازهمسایه ها رفت آمد نداریم فقط در حدا سلام واحوالپرسی رسمی یا مثلا قبلا آپارتمان دیگه بودیم یکیشون ماه محرم تا دهم روضه داشت درحد یکی دوبار رفتم 

یکی دیگه شون ک همسن مادر من یود دوسه بار اومد خونه مون روزا تنها بود خانم بی حاشیه ای هم بوددر ومیزد براش شارژ میزدم خودش بلد نبود

ولی وقتی درموردشون بد بگن یا ببینیم باید دور کنیم خودمون وخانواده مون رو

دقیقا زندگی وخونه هامون حریماتی دارن ک باید محفوظ بمونن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

حق با شماست من زیادی زود وا میدم و دلم میسوزه مرسی از راهنماییتون

دلت مهربونه ولی باید محتاط باشید

وقتی همسایه ها بهت گوشزد کردن پس بدون یه خبریه...

خدا همه مون رو هدایت کنه...

سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و حرفشو نزنی و سرت به زندگی خودت باشه...

ولی یه بار پیش همسرت بگو که همسایه ها همشون عاصی هستن از دست اونا و ازشون فاصله بگیره...و سادگی نکنه...

افوض امری الی الله...
پولش بهدکنار ،ریختم رفت چون خودمم دیدم هزار نفر میرن و میان تو خونشاصلا بدم اومد از غذا ریختم دور

خوب کردی

اصلا هم باهاش گرم نگیر

از روی هیجان که نمیگیم این حرفا رو عزیزم

تجربه خودمون و اطرافیانمون رو دیدیم که میگیم به این جور آدما اصلا با دلسوزی و مهربونی نگاه نکن که گرگی تو لباس گوسفندن