2777
2789
عنوان

بعد شکست چجوری روحیه سابق رو بدست آوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 19 پست
نمیتونمم ناامیدم خیلی شاید تنها چیزی که درستم کنه گذر زمان باشه ولی آدمای سم و بدردنخور اطراف رو چیک ...

گذر زمان به همراه کار های خودتونه که کمک کنندست در غیر این صورت تنها کاری که می‌کنه فراموش موقتی اون درده

اون اشخاص رو هم بهتره با کمرنگ کردن ارتباطتون از خودتون دور کنین  یه مهارت که خیلیییی دوستش دارین رو شروع کنین و اونو ادامه بدین. ورزش خیلی موثره من خودم یه دوستی داشتم یه همچین حالی داشت ورزش به شدت کمکش کرد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2138883

گذر زمان به همراه کار های خودتونه که کمک کنندست در غیر این صورت تنها کاری که می‌کنه فراموش موقتی اون ...

ورزش خیلی حالم رو خوب می‌کنه هر موقع ورزش میکنم حس خیلی خوبی میگیرم 

ولی خب متاسفانه فعلا وقتش رو ندارم باید خیلی تلاش کنم تا بتونم اشتباهات گذشته رو جبران کنم 

به قولی یه موقع چندین ساعت کوتاهی باعث میشه هزاران ساعت از زندگی عقب بیفتی و همین هم شد دارم با پوست و استخوان درکش میکنم 

ممنون از شما بابت نظر بسیار خوبتون حس خوبی داد بهم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش خیلی حالم رو خوب می‌کنه هر موقع ورزش میکنم حس خیلی خوبی میگیرم ولی خب متاسفانه فعلا وقتش رو ندا ...

انشاالله بتونین به زودی این مشکل رو از سر بگذرونین 

خواهش میکنم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2138883

ورزش خیلی حالم رو خوب می‌کنه هر موقع ورزش میکنم حس خیلی خوبی میگیرم ولی خب متاسفانه فعلا وقتش رو ندا ...

اون تاپیک رو قفل کرد نشد که جوابتو بدم.  من وکیلم و خیلی زن و شوهر ها رو دیدم که به اختلاف خوردن و تبدیل به هیولا شدن اینو بدون ازدواج یک قرارداده مثل همه قراردادهای دیگه مثل قرارداد کار که تو برای یه شرکت کار میکنی و در عوض پول میگیری اگر شرکت یکی دو ماه بهت پول نده یا اگر تو کار نکنی چه اتفاقی میوفته؟ زندگیه زناشویی هم همینه اگر به زن پول ندی اونم با تو نمیمونه اگر باهات رابطه نداشته باشه تو هم بهش پول نمیدی اینا همش قرارداده دو طرفست فکر کردی زن چندماه از حقوقش رو به تو میده اگر ورشکسته بشی؟ در ازدواج خیلی دقت کن این حرفای زندگیه مشترک و هر چی داریم برای همدیگه هست رو فراموش کن یه مورد داشتم زن و شوهر دعوا میکنن زن از خونه شوهرش خارج شده رفته خونه پدرش در کمتر از 24 ساعت زنه مهریه رو گذاسته اجرا و شکایت ترک انفاق کرده تا شوهره رو بندازه زندان.  تمام حسابای شوهر رو بسته همه اموالش رو توقیف کرد. حالا دختره از یه منطقه داغون اومده بود بیرون. دختری که نفقش ماهی شش تومنه میگه بیست تومن به بالا میخوام خنده دار نیست؟ همینا اگر شوهره بهشون اخم کنه فرداش مهریه رو میزارن اجرا. 

اون تاپیک رو قفل کرد نشد که جوابتو بدم. من وکیلم و خیلی زن و شوهر ها رو دیدم که به اختلاف خوردن و ت ...

حرفای شما کاملا درست هست دو بار موندم پیامتونو خیلی ممنونم واسه این همه وقتی که گذاشتید و نوشتید حقیقت هست و خب هر چند تلخ و دردناک 

دوره زمونه خیلی بدی شده واسم پسرا که خیلی بده واسه دخترا هم همین طور واقعا سخته.... 

چقدر بد که آدم یه عمر نجابتش رو بخاد حفظ کنه و تلاششو کنه و صدشو بذاره و آخرشم همچین چیزی بخاد واسش اتفاق بیفته خیلی دردناکه....

انشالله که یه بخت خوب قسمت هممون بشه و کار اصلا به این چیزا نرسه..

تشکر از شما 🌹🌹🌹🌹

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»