2777
2789
عنوان

دانشگاه شهر خیلی دور

162 بازدید | 35 پست

شهر های نزدیک خودمون رشته ای که دوس دارم رو نمیگیرن بر اساس سوابق 

ولی خب سمنان میگیره که یه ۱۳ ساعتی فاصله هست تا شهرمون یعنی باید اول از شهر ما بریم تهران بعد از تهران بریم سمنان 

خودم دوس دارم برم چون اصلا نمیتونم پشت بمونم یعنی میدونم که بمونم باز خراب میکنم روزانه هم مجاز نشدم بقیه رشته هاهم که بر اساس سوابقن به درد نمیخورن فقط همیتو میتونم بزنم 

الان چکار کنم برم یا بمونم پشت؟ خونوادم هم خیلی وابسته هستن دلم براشون میسوزه که اینجوری ولشون کنم برم خودشونم مخالفن چون اگه برم باید اول ترم برم دانشگاه اخر ترم بیام خیلی دیر به دیر میشه وضعیت مالیمونم ضعیفه بخوام زودتر بیام و برم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی کاربردی میخوام برم

سوالتو من اشتباه متوجه شدم الان دوباره خوندم فهمیدم مشکل از معدل نیست این رشته رو شهرتون نداره 

الان شهرتون کجاست که این رشته رو نداره

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
سوالتو من اشتباه متوجه شدم الان دوباره خوندم فهمیدم مشکل از معدل نیست این رشته رو شهرتون نداره الان ...

لرستان 

کلا شهرای اطراف هم نداره یعنی یه ده شهری هستن که من میتونم برم هیچکدوم بر اساس سوابق نمیگیرن لعنتی ها 

مثلا شیمی محض و اینا رو میگیرن ولی من کاربردی میخوام ندارن یا نوبت دومه که من نمیخوام 

لرستان کلا شهرای اطراف هم نداره یعنی یه ده شهری هستن که من میتونم برم هیچکدوم بر اساس سوابق نمیگیرن ...

خب نوبت دوم نمی خوای بلاخره چهار سال باید درس بخونی این زمان کمی نیست اگه بری جایی که این همه ساعت با خونتون فاصله داره خیلی اذیت میشی

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
از پشت موندن که سختر نیست هست؟

هست  ولی بازم بستگی به خود فرد داره  این بازه همه داغن میخوان هر جور شده برن دانشگاه بعد ۱ ماه رفتن فروکش میکنه و اونا می مونن و انتخابشون   شرایط رو خیلی منطقی بسنج 

این رشته ارزش داره بری راه انقدر دور؟  خودت چقدر وابسته خانواده ای؟  زندگی تو خوابگاه خیلی سخته  مخصوصا راه دور ک هزینش هم بالاست 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

یعنی نرم؟بمونم پشت ای خدااا اخرشم همونی شد که نمیخواستم

نه منظورم این نیست میگم اگه می تونی نوبت دوم قبول بشی خب نوبت دوم رو برو.

اول بشین با خودت فک کن ببین می تونی امسال رو هم پشت بمونی و درس بخونی اگه دیدی نمی خوای و نمی تونی سال بعد قرار نیست با وضعیت امسالت فرق زیادی داشته باشه و این رشته به شهر های اطرافت بیاد 

پس برو پی اینده ات اگه خانواده ات با فرستادنت به جای دور مشکل ندارن برو 

ولی در کل میگم به همه چی فک کن عمرتو الکی هدر نده اگه امسال درس نخونی فقط سال بعد دوباره توی همین وضعیت گیر می کنی

هست ولی بازم بستگی به خود فرد داره این بازه همه داغن میخوان هر جور شده برن دانشگاه بعد ۱ ماه رفتن ...

رشتم که علاقمه 

خودم وابسته هستم ولی مطمئنم بعد یکی دو هفته عادت میکنم ولی عذاب وجدان خانوادمو میگیرم 

نه منظورم این نیست میگم اگه می تونی نوبت دوم قبول بشی خب نوبت دوم رو برو.اول بشین با خودت فک کن ببین ...

اگه بخوام از نوبت دوم برم که همون میمونم پشت فرقی نمیکنه 

من دلم نمیخواد بیشتر از این بمونم