2777
2789
عنوان

یادمه وقتی سالم بود یکی بهم گفت

169 بازدید | 18 پست

وقتی ۱۵ سالم بود یکی بهم گفت تو ارزش داری اخه 

اونوقت بابام ۱ میلیون خرج دندونام کرده بود واسه همین گفت تو اخه ۱ میلیون ارزش داری خیلی دلم شکست هنوز ک هنوزه یادم نرفته اون طرفم فامیل نزدیکمونه اون حرف کلی اعتماد ب نفسمو گرفت الان ک ۳۲ سالمه تازه میخام خودمو جمع کنم تازه اعتماد ب نفسمو پیداکردم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی به حرف بقیه اهمیت میدی

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

کلا نسل بدبختی هستیم

یادمون دادن در برابر هر رفتار و حرفی سکوت کنیم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اون از رو نا آگاهی اینو گفته منم تجربه شو دارم

ولی واقعا باید حواسمون خیلی به زبونمون باشه میتونه زندگی آدما رو تحت تاثیر قرار بده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

سالم بودی؟مگه الان ناسالمی؟

حتما به شوخی گفته منم روزی هزار تا ازین شوخیا می‌شنوم مگه میشه این ۱۷ سال به خاطر یه حرف از یه نفر دلخور شد

بخدا به منم گفتن البته با شوخی  

تو میتونی با حس خوب شروع کنی❤️🧡

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
سالم بودی؟مگه الان ناسالمی؟حتما به شوخی گفته منم روزی هزار تا ازین شوخیا می‌شنوم مگه میشه این ۱۷ سال ...

اره چون خیلی عاقله من یکم ناتوان بودم عاجز بودم این حرفا به جای اینکه بلندم کنن میزنن زمین الان باقرصا تونستم متولد بشم دوباره

میدونم شوخی نبود

پس حسودی کرده اینجور آدما واقعا ارزش ندارن آدم بهش فک کنه رد شو تو زندگی همه چیزا براتون مهم باشه داغون میشی دیگه گذشته تموم شده خودتو بیشتر دوست داشته باش

از دوران باید حس ارزشمندی داشته باشی که بیرون برات بازتاب بشه