واقعا شما پزشک هستی و نگران حرف مردمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من در مورد تصمیمت حرفی نمیزنم اما هر کسی تو هر سنی و هر جنسیتی و هر منصب اجتماعی و هر شغلی که هست لحظه ای که حرف مردم براش مهم شد یعنی افتاده تو جاده تباهی! من کلهم دوزار واسه حرف مردم ارزش قائل نیستم. به شما هم توصیه میکنم هر کاری میکنی اصلا برای زندگیت اگه میخوای موفق باشی بشاش تو حرف مردم. حالا هر کی میخواد باشه. کاری رو بکن که خودت بهش رسیدی و مطمئنی درسته!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم فعلا دارم فکرامو میکنمباید چندجلسه پیش مشاور برم بعد تصمیم بگیرم
آفرین حتما حتما بایه متخصص این زمینه مشورت کن اما یادت باشه قبلش کاملا مستقل شو ک نیاز به پشتیبانی کسی نداشته باشی رو هیچ کسم حساب نکن رو پای خودت باش قشنگم
چقدر حیف که یه خانوم با ادبیات سخیف و الفاظ زشت انقدر خودش رو کم ارزش کنه بماند به یادگار ازت چون تا ...
واقعا زشته یه خانوم اینجوری سعی داره مزاحم هم جنسش بشه و عقدش خالی کنه مگه کسی به شما کار داره ک شما تو چیزی ک بهت مربوط نیست دخالت میکنی؟ امیدوارم به راه راست هدایت بشین
گارد بالا و تند رفتار شماست الان شما از عقل خودت استفاده کردی ک بفهمی به تو هیچ ربطی نداره به بقیه آ ...
اگر انقدر با حرص و جوش دنبال جواب دادن نباشی کمتر اشتباه تایپی برات پیش میاد
حالا اون بنده خدا کی هست که اینجوری دارید علیه یا به نفعش کامنت میگذارید و انقدرم پیگیر هستید؟!
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اگر انقدر با حرص و جوش دنبال جواب دادن نباشی کمتر اشتباه تایپی برات پیش میاد حالا اون بنده خدا کی هس ...
اون بنه خدا یکی عین خودته😂😂😂
ن خوشخیالی آخه ارزش نداری ک بخوام با حرص کامنت بذارم یا نذارم کیبردم تنظیماتش اینجوریه حالا تو چرا میسوزی اینقدر دوتا کلمه کیبرد من تغییر بده چی به تو میرسه