2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 233 پست
اون بنه خدا یکی عین خودته😂😂😂ن خوش‌خیالی آخه ارزش نداری ک بخوام با حرص کامنت بذارم یا نذارم کیبردم ...

نه نمیسوزم مشکلی هم ندارم با شما یا کس دیگه 

یعنی این چیزها تو زندگی ارزش سوختن نداره 

واقعا مسایل مهمتری برا نگرانی هست 

شما و منم دو تا آدم مثل بقیه 

ولی از این حجم عصبانیت تعجب میکنم، شاید سن تون بالاتر بره بفهمید زندگی مهمتر از این حرف هاست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

استارتر جان، اگر میخوای تاپیکت به خاطر دعوا و جنجالی که اصلا به شما ارتباط نداره تعطیل نشه و بتونی از کامنت های معدود و محدود مفیدی که اینجاست استفاده کنی پیشنهاد میکنم تاپیکت رو قفل کنی

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیسوزم مشکلی هم ندارم با شما یا کس دیگه یعنی این چیزها تو زندگی ارزش سوختن نداره واقعا مسایل مهم ...

خب خدارو شکر شما چرا اینقدر با همه درگیری آخه میبینم با چند تا کاربر درگیرید اینجا

شما چند سالته 

خب خدارو شکر شما چرا اینقدر با همه درگیری آخه میبینم با چند تا کاربر درگیرید اینجاشما چند سالته

لطفا از درگیریهایی که گفتی یه نشونی بهم بده 

من به یه کاربر گفتم به نظرم درست نیست تو تاپیک کس دیگه اونم وقتی آنقدر ناراحته درمورد یه کاربر دیگه حرف میزنید 

خودش جواب داد، شما هم چند تا کامنت گذاشتی 

میشید دو نفر، دیگه با کی (درگیر!) شدم که خودم خبر ندارم؟ 

سنم هم تو اطلاعات پروفایلم هست 

لطفا از درگیریهایی که گفتی یه نشونی بهم بده من به یه کاربر گفتم به نظرم درست نیست تو تاپیک کس دیگه ا ...

اینجا دیدم هرکی ریپ میزنه زودی میای که جواب بدی از غافله عقب نمونی سنتو نگاه نکردم اما وقتی خودت معتقدی پخته شدی دیگه نیاز به این همه تلاش برای اثبات خودتون اونم تو مجازی نیست ضمنا بی دلیل کسی اینجا کاری نمیکنه اینو سالهایی ک اینجام تجربه بهم ثابت کرده 

اینجا دیدم هرکی ریپ میزنه زودی میای که جواب بدی از غافله عقب نمونی سنتو نگاه نکردم اما وقتی خودت معت ...

آخه اون هر کی هایی که میگی کی هستند؟ من برا استارتر چند تا کامنت گذاشتم و برا یه کاربر به اسم همیار نی نی یار و شما، ریپ زدنهام هم رو کامنت های شما هست، اگر دوست داری برام کامنت بگذاری، توهین یا مسخره کنی و من جواب ندم، باشه 

دیگه کاری ندارم 

چون قرار نیست تو فضای مجازی انقدر اعصاب خوردی برا هم درست کنیم، ولی بازم برام جالب و عجیبه چند نفری دارید علیه کی کامنت می‌گذارید و دوست ندارید کسی هم جوابتون رو بده؟

آخه اون هر کی هایی که میگی کی هستند؟ من برا استارتر چند تا کامنت گذاشتم و برا یه کاربر به اسم همیار ...

خدا شفات بده مشخص نیست از کجا پری ما ک اینجا داری سر من و بقیه خالی میکنی از نو ریپلای کردنت هم مشخصه حرصی میشی خب اولا وقتی کسی با شما نبوده و ریپلای نکرده پس بهت ربطی نداره میای دخالت میکنی ازین اخلاقت مشخصه ازون دسته آدمای فضول و از خود راضی هستی که سرتو تو هر سوراخی ک بهت مربوط نبست فرو میکنی دوما از ظهر همینجور داری منو ریپلای میکنی وقتی میگی سنت بالاست دیگه باید پخته باشی ک متاسفانه اینجور نیست مشخصه شما فقط سنت رفته بالا و رفتارت بچه گانه و نپخته هست 

از قدیم گفتن بزرگی به عقل نه به سن الانم دیگه ریپلای نکن چون من جوابتو نمیدم 

این خیلی مهمه.. پدرم به شدت با طلاق مخالفه هر جا هم طلاق ببینه میگه زن مقصره.. اصلا کوتاه نمیاد..

اتفاقا اکثر مواقع مردا مقصرن... پدرتون طرز فکرش قدیمیه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بستگی داره به خودت و شرایطتت... اگه بتونی از لحاظ مالی مستقل شی و آدم احساسی و وابسته ای هم نباشی خی ...

از نظر مالی که همین الانم خودم خرجمو میدم

از نظر احساسی هم قبلا خیلی وابسته بودم الان اصلا برام فرقی نمی کنه

از نظر مالی که همین الانم خودم خرجمو میدماز نظر احساسی هم قبلا خیلی وابسته بودم الان اصلا برام فرقی ...

خب پس میتونی جدا شدی 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

من پزشکمدست بزن نهمعتاد هم نیستولی به شدت وابسته ی خانوادشه در حدی که انگار من توی زندگیش هیچ نقشی ن ...

من از پادکست" دکتر علی ثاقبی" خیلی چیزی یادگرفتم.دکتر زوج درمانگر و استاد روان پزشکی  دانشگاه مشهده، بسیار علمی و کاربردی صحبت میکنه، اپیزود "مصائب عشق" و "بمانم یا بروم" میتونه بهتون کمک کنه.ولی من نظرم اینه طلاق آخرین راه باید باشه