یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ینی چی هر ۹ ماه یه سکه؟ نمیرن بابا با این قانونای زن ستیزانه
آره عزیزم اگه بفهمه و اموالشو پولاشو انتقال بده باید از طریق دادگاه کلا مهریه رو اجرا گذاشت خب ،بعد میان ۲ تا سکه پیش قسط تعیین میکنن با سالی یدونه سکه تمام یا نیم یا ربع🤣 حالا من شنیدم در این صورت دادگاهم یه چی برمیداره
مردک میره اعسار میزنه که من گدام ندارم بدم ممکنه دو سال یدونه بیوفته اصلا
حالا من بهترین حالتو اولش بهت گفتم کلی نگاه کنی چیزی گیر آدم نمیاد اگه شوهر پولدار نباشه فقط هدر رفتن وقته هی دادگاه هی دادگاه
خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
که ثابت کنه نفقه میده اما تو تمکین نمیکنیلامصبا درست رفتار کنین زنتون خونشو ول نکنه برهشوهر اگر ادم ...
عزیزم این اصلا به من پول نمیده بده هم به زور میگیرم یهو به من پول زده رفتم حسابمو بستم ولی دیگه دیر بود زده بود چون نقدی زده بود امکان برگشت نبود خواستم برگشت بزنم ، حساباشم که دست منه تو توقیف همونطور موند پوله
پدرشو درمیارم غلط میکنه به من نفقه میده اون اگه بده بود وقتی تو خونش بودم میداد این چیزی از طلاق و مهریه من کم نمیکنه فک میکنه میوفتم دنبال نفقه و دادگاه که الا بلا باید به من نفقه بده
خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی