2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا فردا صبح کلی جوش بزنم😐❓️😐❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 74 پست
چراااااا

بالای همین صفحه نوشتم بخون

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بادمجون ، خرما و شیرینی جات یه مرطوب کننده ای هم هست اسمشو یادم رفته همه جا دارن معمولا و کارش همینه ...

بادمجون جوش میزنی؟ 

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

اخه این راهش نیست پوستتو نابود میکنی

نابوده همینجوریش

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
صورتتو اصلاح کن کرم پودر بزن شب صورتتو نشور با همون کرم پودر بخواب تخمه م بخور

کرم پودر ندارم تخمه میخورم

وای خدااا😂😂😂😂 چه جوشای باحیایی

حرصم دراومده بخدا😂😂

خب برو بگو همیشه جوش میزنی نوع جوشتو بگو اینم بگو که از دیروز جوشات رفتن خودش می‌دونه چی تجویز کنه

اره باید همینو بگم مرسی

حرصم دراومده بخدا😂😂

خب گوش کن

اینکه میگن این کارو کن اینو بخور اینو بزن جوش بزنی اشتباه محضه

چون اون جوش ناشی از اون غذا یا خوراکی یا کرمه

ولی جوشایی که تو داشتی ناشی از یه مشکل دیگه بود

هیچ کاری نکن

نمیخواد جوش بزنی هم

فردا برو پیش دکتر، بگو جوش داشتم مدتی‌یه برطرف شدن. دنبال دلیل جوش زدنمم

والا دیروز چهارتا دونه تخمه آفتابگردون خوردم بعد چند دقیقه شروع به خارش کرد صورتم 😑😶

بستگی به طبع بدنت داره اخه، اگر سرد مزاج باشی خیلی یکم گرمی بخوری بلافاصله میریزه بیرون همه پوست 

یکم زنجبیل یا گردو بخور 

ولی به نظرم ارزش نداره بخاطر یه دکتر پوستی که خوب شده رو بخوای به فنا بدی

کلی داروی شیمیایی به خوردت بده که کل سیستم ایمنی بدنت رو بهم بریزه 

ولی باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند🍀

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون کل سال همه نوع جوشی رو صورتمه بخاطر همون از دکتر پوست از یه ماه پیش با کلی بدبختی وقت گرفتماز دی ...

منم پام خیلی درد میکرد جوری ک نمیتونستم از جام بلند شم 

ب محض اینکه خواستم خودمو آماده کنم اصلا خبری از درد نبود خدا گواهه مث اسب میدویدم 😂