2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا فردا صبح کلی جوش بزنم😐❓️😐❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 74 پست

خب دلیلش رو هم بگو🤔

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا دیروز چهارتا دونه تخمه آفتابگردون خوردم بعد چند دقیقه شروع به خارش کرد صورتم 😑😶بستگی به طبع ب ...

مرسی عزیزم

ولی خوب نشده بعضی وقتا اینجوری کم میشه دوباره میریزه بیرون همون میرم میگم الان رفتن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
چه کاریه خب عکسای قبلتو نشونش بده

عکس نگرفتم 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
منم پام خیلی درد میکرد جوری ک نمیتونستم از جام بلند شم ب محض اینکه خواستم خودمو آماده کنم اصلا خبری ...

😂😂

خب دلیلش رو هم بگو🤔

صفحه ۳ نوشتم

ای بابایعنی تو هیچ عکسیت‌ مشخص نیس؟

نه بخاطر همونا عکس نمیگرفتم یا اگه میگرفتم پاک میکردم

خوب بهتر بدون دوا و دکتر جوشان رفتن دیکه

نه بابا بعضی وقتا اینجوری کم میشه دوباره زیاد میشه از ۱۲ سالگیم جوش دارم تا الان که ۲۰ سالمه

یه چی کثیف بخوره  به صورتم. سریع جوش میزنم... تند ههههه

امون  نمیده لامصب😂😂

راه کار خوبیه  ... ظرف بشورم... یه قطره از سینک بپاشه صورتم.... تندئ  تبدیل به فاجعه میشه 😇

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

یه چی کثیف بخوره به صورتم. سریع جوش میزنم... تند هههههامون نمیده لامصب😂😂راه کار خوبیه ... ظرف ب ...

وییی چقدر حساسه پوستت پس