2777
2789
عنوان

منطقیا بیاین نه روشنفکرا

240 بازدید | 30 پست

من همسرم از ی خانواده فقیر بوده  یعنی حالا بعد ده سال زندگی مشترک سه سالی هس ک اوضاعش خوب شده خودش هم از دوازده سالگی کار میکرده و عملا پدرمادرش هیچ هزینه ای براش نکردن هیچ وقت  الان همسرم بخواد چیزی هدیه بخره برا خواهر برادر های بزرگش همه متاهلن من خوشم نمیاد دست خودم نیس  در واقع هیچ کم ندارم همه چیز بهترینش برا من و‌بچه ام‌هس ولی دست خوذم نیس الان گفته میخوام گوشی هشتاد تومنی برا برادرم‌بخرم هدیه تولد من در کلام نشون نمیدم ولی از درون اذیتم درحالیکه همین مبلغ رو‌ تازه برا مادرم هدیه تولد خریدم خیلیم خوشحالم یعنی خسیس. نیستم فقط حساسم رو اینا ب نظرتون چیکار کنم 

هعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدر سعی میکنم منطقی نگاش کنم کارت منطقی نیست برای خانواده خودت خرج کنی ولی زورت بیاد شوهرت برای خانوادش خرج کنه 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزيزم همه روزگار زمونه به يكچرخ نيست 

در تهي دستي بايد ديد همين مادر زن يا برادر دستگيرش هست يا نه

ولي خريد گوشي اين قيمت جزو ملزومات نيست كه برا داداشش هديه بخره گاهي خانواده در امرار معاش مشكل داره كمك كنن بسيار خوبه 

در كل متاسفانه متاسفانه جوري شده كه لطف مكرر وظيفه مسلم ميشه

ولي اينكه شما فقط براي خانوادش زورت مياد جنبه جالبي نداره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

چرا نیمه پر لیوان رو نمی بینی 

خوب بود ک شوهرت هیچی نداشت 

یا مثلاً برای خانواده تو نمی‌خرید برای خانواده خودش می‌خرید ؟

بابا برو خداتو شکر کن ک تو این اوضاع اقتصادی شوهرت می‌تونه برای دیگرانم کادو هشتاد تومنی بخره 

واقعا بحث منطق نیست. بحث احساس است. باید با همسرتون بتونید درمورد احساساتتان صحبت کنید. اون چه احساسی داره که می خواهد برای داداش گوشی ۸۰ تومانی بخره؟ در مورد احساسش صحبت کنید . آگاهی کنید که ممکنه داداش اون احساس لازم را نگیره. البته برای داداش اینکار خوب نیست. و البته که برای رابطه شونم خوب نیست. مادر بختش فرق می کنه. باید خیلی بدون عصبانیت با وجود ناراحتی صحبت کنید. من با وجود اینکه رشته تحصیلیم همینه در مورد خواهرم زیاده روی کردم و خانم از یک ماه پیش بهم‌گفته بود من صدای خرد شدن این رابطه را می شنوم ولی من ادامه دادم تا با یک اس ام اس نابخردانه از سمت خواهر کوچکترم که ۳۰ ساله دارم براش پدری می کنم همه چیز یک هو تموم شد. و تمام

ارشد روانشناسی، رواندرمانگر، تراپیست 

واقعا بحث منطق نیست. بحث احساس است. باید با همسرتون بتونید درمورد احساساتتان صحبت کنید. اون چه احساس ...

دقیقا منم میگم زیاده روی نشه ک بعد بی مهری کنه برادرش خودش اسیب ببینه

هعی
چرا نیمه پر لیوان رو نمی بینی خوب بود ک شوهرت هیچی نداشت یا مثلاً برای خانواده تو نمی‌خرید برای خانو ...

من بحثم پول نیس واقعا هر مبلغی هزینه کنه ب چشمم میاد اذیت میشم

هعی
عزيزم همه روزگار زمونه به يكچرخ نيست در تهي دستي بايد ديد همين مادر زن يا برادر دستگيرش هست يا نهولي ...

میگم ک دست خودمم نیس شاید چون پدرم خیلی ب ما لطف داشته زورم نمیاد

هعی

چراوقتی برا خانواده خودت خرج میکنی ناراحت نمیشی؟ اگه با منطق شما باشه مادر شماهمررا ایشون هیچ هزینه ای نکرده بس چرا ناراحت نمیشی؟ بنظرم دخالت نکنی بهتره 

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا

اونا هم برا شوهرت همچین کادوهایی میخرن ؟

اونا ک‌پذر شوهر مادرشوهرم ندارن ک اینجوری خرج کنن ولی برادرشوهرم همین یکی ک میگم هم نه در بیان هزینه میکنه ن در عمل

هعی