2777
2789
عنوان

واییی آبروم رفتتت😭😭😭😭😭

226 بازدید | 11 پست

ظهری رفتم فروشگاه 

کارت اشتباهی با خودم برده بود موجودیش کم بود اون کارت اصلیه رو نبردم

شیر و بستنی و پنیر و کیک و اینا خریده بودم شد ۲۵۰ تومن

ولی صندوق دار که یه دختر جوون بود کارت کشید میگفت موجودی کافی نیست

خیلی خجالت کشیدم گفتم آهااا کارت اشتباهی اوردم

موجودی گرفت فقط ۷۰ تومن تو کارت بود 

گفتم فقط شیرو حساب کنین دوباره گفتم کارا اشتباهی اوردم

گفت باشه بقیه چیزها رو هم بزارین سر جاشون

بستنی و پنیر و... رو دوباره برگردوندم سرجاشون

توی فروش،اه فقط صندوق دار و یه مرد از کارکنای فروشگاه بودن

وای آبروم رفت ولی😭😭😭😭

برگشتم خونه کارت اصلی رو برداشتم رفتم فروشگاه نزدیک خونه بقیه خریدارو کردم

بابا پیش میاد انقدر بزرگش نکن توی ذهنت اینا زیاد دیدن از این جور چیزا 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هم ابروت نرفت

کجاش خجالت داشت ؟

واسه همه اتفاق میفته ، اینهمه خودخوری نداره که

همراه بانک برا همین چیزاست

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

خب چرا یه اپ نصب نمیکنید وقتی  کارت همراهتون نیست از اون کارت با رمز دوم بتونید کارتون راه بندازید؟

الان وجود کارت زیاد لازم نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خجالت نداره

پیش میاد

منم رفتم پاساژ،لباس تو خونه ایی بخرم،برداشتم اومدم پاحساب،دیدم همسرم شب قبلش کارتمو برداشته،بهم گفته بود من یادم رفته بود🤦‍♀️

تا اینجا اوکیه

اومدم با برنامه آپ گوشیم واریز کنم،مبلغ لباس ی عدد اشتباهی زدم ک انگار کلاس اولیم😬،نشون صندوق دار دادم گف نههههه این مبلغ نیس،اشتباه نوشتی،کلن پشیمون شدم اومدم بیرون🤸‍♀️

وا بابا اینکه که خوبه خب یادت رفته بود کارتو اشتباهی آوردی مشکلش چیه؟؟

من با بابام رفته بودم یه جا لوازم ارایشی بخرم حدود ۲ تومن خریدم موقعه ی حساب کردن که شد بابام کارتشو داد تا زنه بکشه و حساب کنه یکدفعه زنه برگشت تو روی بابام جلوی همه گفت آقا کارتتون موجودیش صفره موجودی نداره 😐😐

زنیکه اشغال بابام گفت خانوم چی میگی توش ۳۰ تومن پوله تازه حقوق گرفتم زنه میگفت واا آقا موجودی نداره که صفرهههه بلند هم میگفت

بابام رفت عابر مانک موجودی گرفت اومد به زنه نشون داد گفت فقط برای اینکه روی تو رو کم کنم رفتم موجودی گرفتم  تا ببینی پول تو کارت هست شما دستگاتون خرابه 

_