2777
2789
عنوان

دارم از دست جاریم روانی میشم

3946 بازدید | 47 پست

سلام 

نمیدونم با این اخلاق چی کار کنم نمیدونم عیب از منه عیب از اونه نمیدونم فقط راهکار بدید بهم بگید چی کار کنم

خیلی وقت نیست جاری شدیم من بزرگترم

با اجازتون هر کاری میکنم به ماه نمیکشه میره انجامش میده مقلا من میرم طلا میخرم اونا وضعشون خوب نیست فورا میره یه تیکه طلاشو میفروشه طلا میخره قسطی شوهرشو هم بدهکار میکنه

یا من دارم با خواهر شوهرم حرف میزنم میگم مانتو ها قشنگ نیست دوست دارم پارچه بگیرم بدم برام بدوزن هنوز به هفته نکشیده میبینم شوهرش رفته براش هفت هشتا پارچه خریده وای دارم دیوونه میشم همچی داره هی به من میگه بذار من مانتوت رو بپوشم 

و......این قصه سر دراز دارم از این که یکی هی رفتارای منو تکرار کنه خوشم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا کمکم کنید به شوهرمم گفتم این موضوع رو میگه زیاد جلوش حرف نزن که میخوای چی کار کنی خب وقتی هم که تنم میبینه میره عین همون کارو میکنه مثلا من رفتم لباس دوختم بخدا نمیدونم از کجا رفته پارچه گیر اوره عین همونو دوخته دارم دق میکنم ای خدا الان فهمیدم رفته لباس منو خریده دارم میمیرم

دلم واسه جاریت سوخت

بخاطراینکه اصلااعتمادبه نفس توی سلیقه وانتخاب نداره

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤