2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم ۱۱ سالشه پریود شد دکتر عکس مچ دست داد گف صفحه هات رشتش بازه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

۱۳۹

دکتر اگه بدونه عوارض داره که تجویز نمیکنه.خیلیها تزریق میکنن

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

انقد شنیدم نازایی میاره

بپرس ببین دکتر چی میگه.صفحه های رشدش بازه؟؟؟

اگه به دختر شما امپول میداد تزریق میکردی

اره انقد التماس کردم ۳تا دکتر بردم ندادن.گفتن قدش خوبه و صفحه هات رشدش بازه پس جا برای فد کشیدن داره.الکی تجویز نمیکنیم مگه اینکه صلاح بدونم نیاز داره..ولی دختر دوستم ۸سالش بود پریود شد دکتر دارو دادش جلوی پریودی  گرفت قدکشید

اگه به دختر شما امپول میداد تزریق میکردی

شما قبلش از دکتر بپرس ببین چی میگه اجازه داد تزریق کن..ولی اگه عوارض داشته باشه دکتر که تجویز نمیکنه