2777
2789

اگر مریضی مثل معلولیت جسمی موقع خواستگاری با عنوان کمر درد مطرح کنند 

بعد عقد بفهمید پدر داماد و برادرهاش ) عموهاشون مشکل جسمی حرکتی دارن 

ولی خودش و برادرهاش همگی سالم هستن

میشه بعد چند سال پیگیری کرد؟؟ که دروغ گفتن .

دختره قصد جدایی نداره ولی خب گولش زدن اولش

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پدر و مادری بیسواد باشن و پسراش با دوز و کلک ارث رو بالا بکشن آیا میشه به راحتی اثبات کرد؟

شاهدی هم نبوده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

منتظر بودم یکی بیاد این تاپیکو بزنه

عزیزم ما خونمون بنام بابام هستش،ینی پدربزرگم اوایل ازدواج مامان بابام اینوبهشون داده!!!

حالا ما میخاییم بفروشیمش بریم یجای دیگه!

جایی ک زندگی میکنیم زیاد خوب نیس خیلییی شلوغه اسایش نداریم😑💔تو خیابون اصلی هستیم واس همین...

اماا

پدربزرگم اجازه اینو نمیده،میگه من ب هیچ عنوان نمیزارم اینو بفروشین؛این خونه واس من پراز خاطرس و این حرفای الکی...

هرمشتری هم براش میاد یجوری راه اون طرفو میزنه اونم میره دیگ نمیاد

خواهر شوهرم میخواد طلاق بگیره 

یه خونه دارن خب..

خونه سند نداره ولی یه برگه داره که به اسم خواهر شوهرم هست 

الان شوهرش میگه باید از اون خونه به بچه هات هم بدی 

یا بچه هام بهت نمیدم 

یا مهریه ات بهت نمیدم.

در صورتی مهریتو میدم که سهم خونه بچه هام بدی 

در ضمن حق طلاق هم داره خواهرشوهرم

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

اگر زنی تو خواب  روی برگه ای دست نوشته همه اعوامل کسیو‌تو خواب بالا بکشه و اثر انگشت فرد رو تو خواب بگیره وارد برگه کنه ایا  میشه ثابت کرد تو خواب بوده و اصن ایا برگه رو قبول میکنن یامع چون دست نویسه

اگ یه خانمی بابت مهریه خودش ک ناچیز هس یه ملک ارثی رو توقیف کنه و دیگ نره ادامه بده  ولی اون ملک خیلی مازاد داره ، چه جور درخواستی بدیم ک قاضی یا دستور فروش بده یا اون خانوم و مجبور کنه توقیفی و ادامه کاراش و انجام بده و مابقی ملک و آزاد کنه؟

قاضی حضانت رو داده به پدر، بعد خانم رفتن مرکز استان قاضی اونجا استرداد رو داده به مادر، این چجوریه؟ ...

بله میشه ولی یه نکته هست 

قانونا حضانت بچه ها با قاضیه و ممکنه با توجه به شرایط جدید ، مکان زندگی، سن بچه و ... تصمیمش عوض بشه 

مثلا اگه مادر به مرکز استان رفته و اونجا قاضی شرایط رو بررسی کرده ، ممکنه با توجه به رفاه بچه حضانت رو به مادر داده باشه 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

بله میشه ولی یه نکته هست قانونا حضانت بچه ها با قاضیه و ممکنه با توجه به شرایط جدید ، مکان زندگی، سن ...

حضانت رو نداده، استراداد رو داده، اخه مگه حضانت و استرداد با هم فرق دارن ، قاضی شهرستان حضانت رو داده به پدر، قاضی استان استرداد رو داده به مادر، اخه من فرق این دوتا و نمیفهمم

اگر مریضی مثل معلولیت جسمی موقع خواستگاری با عنوان کمر درد مطرح کنند بعد عقد بفهمید پدر داماد و براد ...

بله اصولا میشه 

ولی زمان و شرایط مهمه ، اگر بتونی ثابت کنی که اطلاعات مهم و تاثیرگذار روی تصمیم ازدواج رو عمدا پنهان کرده بودن ، ممکنه برای فسخ یا مطالبه حقوق اقدام کرد . ولی چون قصد جدایی نداری میتونه فقط اطلاع داشته باشی و بعدا اقدام کنی 

اگر ی آدم بمیره ولی مادرش زنده باشه ، از خونه ایی ک الان ارث هم به خاهر برادر ناتنی هم ارثی میرسه؟ ی ...

وقتی مادر زنده باشه ، سهم ارثش مشخصه (نصف اگر پدر فوت کرده باشه ، یک سوم اگر پدر زنده باشه) بقیه ارث بین فرزندان واقعی تقسیم میشه . ناتنی ها معمولا سهمی ندارن مگر وصیت کرده باشه یا بصورت قانونی حق داشته باشن 

اگر پدر و مادری بیسواد باشن و پسراش با دوز و کلک ارث رو بالا بکشن آیا میشه به راحتی اثبات کرد؟شاهدی ...

نه عزیزم، خیلی سخت میشه اثبات کرد وقتی سند و شاهد نیست. معمولا بدون مدرک و شاهد، ادعا کردن تقلب در ارث کار سختیه 

فقط اگر مدرکی مثل سند، رسید، یا مدارک بانکی باشه، شانس اثبات بیشتره 

برای شکایت از آموزش پرورش توی دیوان عدالت اداری حتما باید مدرک داشت؟میتونم ارث مادرشوهرم که به شوهرم میرسه رو بگیرم؟برای گرفتن گواهی انحصار وراثت فقط اسامی افراد ورثه لازمه؟