2777
2789
عنوان

سربازی تنها

108 بازدید | 14 پست

هنوز ۱۴ روز مونده تا ۹ ماه ک میشه نصف سربازیمو پر کنم نمیدونم بقیش چجوری میگذره ولی تو وضعیتی نیستم ک بخوام ۹ ماه دیگه صبر کنم اونم با حسی ک الان دارم

آش کشک خالته بخوری پاته

نخوری هم پاته

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ ماه صبر کردی بقیشم تحمل کن 

اگه ۹ ماه تحمل نکنی یک عمری باید نگران باشی 

حالتو نمتونم بفهمم می‌دونم سخته اما تحمل کن برادر چاره ای نیست 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

۹ ماه صبر کردی بقیشم تحمل کن اگه ۹ ماه تحمل نکنی یک عمری باید نگران باشی حالتو نمتونم بفهمم می‌دونم ...

دقیقا نمیدونم میخوام فهمیده بشم یا چی فقط دنبال یه حس خوبم ک خیلی وقته ندارمش

خسته شدین؟ یا دلتنگ خانواده؟

دلتنگ نیستم بیشتر حس تنهایی میکنم ک بهش هیچوقت عادت نداشتم و همیشه یکی بوده ک روزمرگی هامو حرفامو بهش بزنم و الان هیشکی نی

دلتنگ نیستم بیشتر حس تنهایی میکنم ک بهش هیچوقت عادت نداشتم و همیشه یکی بوده ک روزمرگی هامو حرفامو به ...

الهی🥲

چه سخت 

امیدوارم زودتر بگذره براتون

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
دقیقا نمیدونم میخوام فهمیده بشم یا چی فقط دنبال یه حس خوبم ک خیلی وقته ندارمش

تو زندگی هم همینه مدام قرارع این حال رو داشته باشیم اما کاری که پشیمون ترمون کنه رو انجام نمی‌دهیم 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

اصلا این روزا صبور نیستم کلی حس بد این روزا دارم و نمیدونم چیکار کنم با این حس

من باهات همدردی کردم چون پسر خودم هم تو سن سربازیه چرا باید با درخواست دوستی مواجه بشم؟

میزارم رو‌حساب جوانی و خامی ولی خودت برو و پاکش کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

داداش خدا بهت صبر بده❤️

فقط زیاد سعی کن درگیر جواب مردم نشی تو این سایت وقتی بحث سربازی وسطه.

درسته خیلی از خانمای اینجا محترم هستن و درک دارن و باهات همدردی میکنن ولی یه عده دیگه هم هستن میان مزخرف میگن بهت با اینکه هیچ تصوری از سربازی ندارن. خلاصه جدیشون نگیر، همونقد که اینجا انسان باشخصیت که باهات همدردی کنه زیاده، انسان بی شخصیت هم زیاده که بیاد به سخره بگیره دردتو❤️

و اگه هر جا چند تا آدم با شخصیت پیدا کردی که درکت میکردن کاملا، با همونو رفیق شو با همون درد و دل کن. یه سری وقتا یه عده‌ رو باهاشون آشنا میشی که همیشه میفهمنت و دقیقا می‌دونن چی باید بگن. اکثریت این شکلی نیستن. یه نفر این شکلی پیدا کنی، چه این ۹ ماهی که از سربازیت مونده چه هر جای دیگه زندگیت به مشکل بخوری با همون یه نفر میتونی صحبت منی خیلی حالت بهتر میشه تا اینکه تو پلتفرم عمومی درد و دل کنی و یه عده دیوونه سر راحت سبز بشن بعضی وقتا

تو زندگی هم همینه مدام قرارع این حال رو داشته باشیم اما کاری که پشیمون ترمون کنه رو انجام نمی‌دهیم

من اصلا ادم ضغیف و غرغرو نیستم ک هی ناله کنم بگم ناراحتم و فلان ولی این روزا دیگه واقعا خسته ام و تنها