2777
2789
عنوان

لیوان دوجداره خریدم شما نخرین

122 بازدید | 13 پست

گول خوردم رفتم ۳ تا خریدم.خیلی قشنگن .مال همسر و پسرم سادس.مال من توش گل خشک داره.

دیشب داشتم میشستمشون یهو تهش یه سوراخ کوچیک داره توش یه چیزی بود اون دراومد و توش اب رفت🤧🥲

اعصابم خراب شد.حیف پولم.

الان گل خشکا نمدار شدن و توش بخار داره ابشم بیرون نمباد گلاشم دارن پرپر میشن.لیوانم خراب شد کلا😭😪

گول خوشگلیشو نخورین.نخرین گرونن پولتون هدر میشه اح 😭

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم هم برای من از اون ها که گل خشک داره هدیه خریده بود وای وای چه قدر دوستش داشتم داشتم میشستمش شک ...

اره نازکن.کاش میشکست ناراحت نمیشدم ولی توش اب رفته زشت سده نگاش میکنم دلم میگیره

چیزای آنتیک و خوشکل عمر استفادشون کوتاهه بهتر بود میزاشتی ویترین نگاش کنی

اخه خریده بودم استفاده کنم.چایی توش خیلی قشنگ میشد😅

بنظرم برو به مغازه داربگو مشکل داره اینجوری شده عوضش کناگه از فروشگاه خریدی حتما عوضش میکنن

فکر کنم همه شون بعده یه مدت این بلا سرشون بیاد چون ته همه شون یه سوراخ داره که با یه پلاستیک ریز گرفتنش.اون دربیاد همین بلا سرشون میاد.

ولی من خیلی ازش استفاده کردم روزی چندبار توی نوشیدنی میخوردم اصلا آب نمی رفت

تهش یه سوراخ ریز داره داخلش یه چیزی فرو کردن که اب نره.مال من اون دراومد از جاش🫤