2777
2789
عنوان

امروز روز مــــرگ منه ای خدایا

227 بازدید | 21 پست

هیچوقت فکر نمیکردم دچار این زهرماری بشم

من ی عمر پاک زندگی کردم حق من این نبود

بدتر اینکه الان نمیدونم این زگیل تناسلیو از،همسر سابقم گرفتم یا فعلی

خدایا چقدر امتحان بدم بسه برا من بسسسسه

توراه برگشت ب خونم دلم میترکه همهنگام میکنن نمتونم گریه نکنم

کمتر از س هفته دیگ قراره زایمان کنم 

خدایا چ مصیبتی بود این

نمونه برداشتن ازش 

دعا کنید برام

حتی نمدونم دعا برا چیمه الان

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

وای عزیزدلممم، امیدوارم خدا بهترین هارو سر راهت قرار بده، بچت به خوبیت و خوشی و سالم سالم به دنیا بیاد عزیزم، ایشالله هرچه زودتر خوب بشی تا موقع زایمانت گلم برات دعا میکنم حتما🎀

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

وای عزیزدلممم، امیدوارم خدا بهترین هارو سر راهت قرار بده، بچت به خوبیت و خوشی و سالم سالم به دنیا بی ...

دارم خفه میشم از درد 

این حق منه بدبخت نبود دیگ

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قبلی که خیلی وقته گذشته خیانت میکرد؟

دکنر گف زمان حاملگی میزنه بیرون ربطی ب سابق یا حال نداره

اهوم 

دارم خفه میشم از درد این حق منه بدبخت نبود دیگ

خیالت راحت به کار خدا شک نداشته باش، اون مهربان ترین مهرباناست، انشالله به حق امام زمان برای توام قشنگ نوشته، ایشالله بچه ی گوگولیت به سلامتی به دنیا میاد و توام هرچه زودتر خوب خوب میشی، فقط حال روحیتو خراب نکن میدونم سخته ولی خوب سعی کن بهش فکر نکنی روحیاتم خیلی تاثیر داره، برای سلامتیت صلوات فرستادم انشالله خوب بشی عزیزم

سزارین کن عزیزم اگه نداره طلابفروش بکن فکر کنم باسزارین بچه حفظ بشه من دقیق اطلاع ندارم عزیزم 

متاسفم امیدوارم معجزه بشه برات🌱

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خیالت راحت به کار خدا شک نداشته باش، اون مهربان ترین مهرباناست، انشالله به حق امام زمان برای توام قش ...

اخ دل بیچارم 

اخ سرنوشت خرابم 

مامانم از گریم گریش گرفته

سزارین کن عزیزم اگه نداره طلابفروش بکن فکر کنم باسزارین بچه حفظ بشه من دقیق اطلاع ندارم عزیزم متاسفم ...

سز ک از قبلترا میخاسم برم

درد چیزیه ک الان دچارشم

اخ دل بیچارم اخ سرنوشت خرابم مامانم از گریم گریش گرفته

اصلا اینکارتو نکنننن، هرچی حالت بدتر شه رو بچه‌ی قشنگم تاثیر میزاره، میدونم واقعا کار سختیه ولی انرژی داشته باش، بگو من خوب میشم امید داشته باشی هم واسه خودت خوبه هم بچت، برو پیش یه دکتر خوب خوب، امروزه دنیا پیشرفت کرده مگه کشکه یه مادر ۸ .۹ . ماهه با زگیل تناسلی اتفاقی برای خودش با بچش بیوفته؟ اصلا اینجوری نیست شاید یکم سخت بگذره ولی خودت به خودت کمک کن دکترام هستن. 

علم پیشرفت کرده بهت قول میدم خوب میشی اما به شرط اینکه خودتم کمک خودت و نینی‌ت بکنی🎀

اصلا اینکارتو نکنننن، هرچی حالت بدتر شه رو بچه‌ی قشنگم تاثیر میزاره، میدونم واقعا کار سختیه ولی انرژ ...

ببین

خودمو گف فریز میکنم ال میکنم بل میکنم الان س تومن گرف برید نمونه برداشت خونریزی دارم

بچرم گف سز میشی جا نگرانی نیی

اما من چرا چرا چرا باید اینطور بشم 

چ زنای خراب کارن 

اقا من حقم این نبود بخدا نبود

ببینخودمو گف فریز میکنم ال میکنم بل میکنم الان س تومن گرف برید نمونه برداشت خونریزی دارمبچرم گف سز م ...

چی بگم والا واقعا حق داری ناراحت باشی، حالا گفت خطری برای خودت داره یانه؟ خداروشکر برای بچت مشکلی نیست، الان دیگه خودت مهمی از دکتر بپرس ببینم چقدر برای خودت خطر داره؟ حال روحیم طبیعیه تو دوران بارداری هورمونی جابه جا میشه، اینم که اینجوری شدی یکم روش تاثیر داره که به امید خدا حل میشه

زگیل تناسلی که علائم داشته باشه ۸۰درصد خوش خیمه(خودم داشتم میدونم)از این نظر خیالت راحت فقط اینکه آخرین بار با همسر سابقه ت کی رابطه داشتی؟عزیزم از نظر سلامتیت خیالت راحت باشه فوقش با قرص خوب میشی بهتم قول میدم از نوع خطرناکم نیس حالا جوابش اومد میفهنی الان فقط خیانت همسر مهمه😡

INTP(منطق دان)

زگیل تناسلی که علائم داشته باشه ۸۰درصد خوش خیمه(خودم داشتم میدونم)از این نظر خیالت راحت فقط اینکه آخ ...

همسر سابقمو باکره جداشدم 

عقد بودم و ۱۴۰۰

ولی دکتر پوست رد کرد چ باکرگیو چه سابقو گف ممکنه هرچیزی

بعد س سال نزده بیرون همون موقع شاید گرفتی الان سیستم ایمنیت اومده پایینو زده بیرون

همسر فعلیمم شک ندارم تمام این مدت فقط با من بوده

اما گذشتشو خدا عالمههههه

زگیل تناسلی که علائم داشته باشه ۸۰درصد خوش خیمه(خودم داشتم میدونم)از این نظر خیالت راحت فقط اینکه آخ ...

داشتی چیشد؟

فریز کردی

میشه بگی