2777
2789
عنوان

از وقتی وارد خونه جدید شدیم هرروز کارمن و شوهرم دعواست😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 79 پست

والا من به سبک و سنگینی بعضی خونه ها خیلی اعتقاد دارم ولی اگه توانایی جا به جایی نداری سعی کن زیاد تو فکرش نری بیشتر انرژی منفی جذب میشه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

ببین روز اولی که اومدیم یه دعا دیدم لای زنگ خونه اما اهمیت ندادم همونجا موند

من شنیدم باید دعا رو بدی به آب روون ببره نمیدونم درسته یا نه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم تازه مدرک رانندگی گرفته.پشت فرمون بود و من از بیرون راهنمایی اش میکردم چطور ماشین رو در موقعیت کوچه شیب دار قرار بده.چند زن کوچه ای نشسته بودن.یکی گفت مدرک داره؟یکی دیگه گفت خودت رانندگی کن شیب برو پایین و ...دیگه دور شدیم و جایی رفتیم.دخترم خواست شالش مرتب کنه گوشی تو دستش بود.اندازه مچ بند مهره ای به گوشیش وصل بود.خورد تو چشمش.مهره جدا کردم انداختم دور.برگشتنی پیاده شد عینکش میفته کوچه و متوجه نشدیم.تا اومدیم خونه و گفت عینکم نیست.همون لحظه آقامون رفت کوچه عینک خورد شده آورد بدون شیشه.چرخ ماشین مردم روش رفته بود.فرداش هفت میلیون و صد براش عینک جدید گرفتم.ولی خودم خونه ساختیم روز خوش ندارم از بس خواهر عجوزه اش طلسم انداخت.

بعضی دعا سخت باطل میشنسرکه بریز روش بعد اتیشش بزن

ببین رفتم پیداش کردم اینه چیکارش کنم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ببین ترجمش چی میشه

زدم معنیش اینه که سحرباطل بشه و اینا.... 

یه آیه قرانه 

الان اینو چیکار ش کنم 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

سرکه بریز روش بنداز آب روان

عزیزم آب روان یعنی کجا بندازم !؟ 

ما توی شهر هستیم اب روان نیس که 

دریا اینامیگم آیه قرانه اتیشش بزنی گناههفعلا سرکه بریز روش

اره منم همین فکرو کردم 

ایه یکی از سوره های قرانیه بسم الله هم داره 

الان میرن فعلا سرکه میریزم روش 

توکل بخدا 

سنگ قلیاب بگیر باسرکه بحوشون بریز چهارگوشه خونه ات البته بوی بدمیده .قبلش حمد وتوحید وصلوات و بگو خدایا انچه راکردند ظالمان بادست وقلم وزبان ماباطل میکنیم ب حق صاحب زمان

سنگ قلیاب بگیر باسرکه بحوشون بریز چهارگوشه خونه ات البته بوی بدمیده .قبلش حمد وتوحید وصلوات و بگو خد ...

اینو من دیدم برا کسانی که خونه اپارتمانی ان نمیدن برا خونه های ویلایی(حیاط دار) هم میگن چند جای حیاط ریخته بشه