تو خاستگاری ازش پرسیدم گفت آره میخونم حالا میبینم اونقدرا براش اهمیت نداره موقعهایی که قهریم که اصلا نمیخونه حرص منو دربیاره خونوادش خیلیی براشون اهمیت داره براهمین فکر کردم حتما اینم همینجوره من یه خاستگار دیگ داشتم که از این قیافش بهتر بود بنظرم بهتر بود صادقانه گفت نماز رو دلی میخونم گاهی اوقات منم قبولش نکردم بخاطر همین حالا چ فرقی کرد اگه اینجوری بود همون قبول میکردم خیلی اعصابم داغونه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان که نمیخونه با اوایل چه تاثیری از زندگیتون رفته؟
نماز به زور که بدتره
باهاشون صحبت کن که دوست داری نماز بخونن
اگر نخوندن زود نکن چون اینجوری نه تنها خوب نیست بلکه بدی هاشم بیشتر هست
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
دوستان هرکسی یه معیاری داره، که ممکنه برای فرد دیگه بی اهمیت باشه
نمیشه کسی رو بابت داشتن یک معیار خاص زیر سوال برد، مهم اینه طرف از خودش شنات داشته و میدونسته فلان موضوع براش مهمه . طبیعتا تو انتخابشم تاثیر میذاشته. پس اگر کسی ازتون سوالی پرسید و صادق نبودید حقش رو ضایع کردید و دین به گردن شماست