2777
2789
عنوان

به قول پایتختیای ای خدا...

377 بازدید | 28 پست

سلام خانما بدون هیچ حرفی میرم سر اصل موضوع

من دوتا داداش دارم که هردوشون هم بچه دار شدن به تازگی 

یکی دختر یکی پسر

زنداداش کوچیکم زودتر باردار شد و بعد از سونو که فهمیدیم دختره شروع شد گشتن واسه اسمش

داداشم قبل از مشخص شدنه جنسیت میگفت اگه پسر باشه دایان اگه دختر باشه شمیم

منم گفتم دایان قشنگه ولی شمیم عربیه اسمای ایرانی قشنگتری هم هست تا اینکه آخر سر اسمشو گذشتن لیانا( زندگیه منه این دخمل)

حالا امشب بعد از گذشت 6ماه از تولد لیانا که اون یکی بچه برادرم به دنیا اومده اسمشو گذاشتن هرمان زنداداش کوچیکم بهم پیام داده میگم یه سوال ؟

تو واسه اسمه هرمان نظر دادی؟؟؟گفتم نه والا فقط معنیشو پرسیدم چون تا حالا نشنیده بودم

گفت پس چرا من میخواستم بذارم شمیم زدی تو ذوقم؟؟؟گفتم الانم میگم شمیم به نظر من قشنگ نیست و اسمه عربیه گفت خو باشه من دوست داشتم گفتم مگه الان لیانا چشه که اینو میگی؟؟؟گفت همینطوری

( در صورتی که داداشم خودش باهام درمیون گذاشت)

شما بگید با این زنداداش چیکار کنم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه چه زنداداش حساسی داری😯

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

فضول و بردن زیر زمین

پله نداشت خورد زمین😠😠😡😡

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

اسم خودت را چرا عربی گذاشتی گلم؟؟؟

ادم برا اسم بچه هیچکس نظر نمیده.جز بچه خودش

شمیم هم با وجود عربی بودنش اسم قشنگیه و درصمن لیانا هم فارسی نیست بلکه یه اسم ابری هست

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

حق با زنداداشت بوده نظر نمیدادی و نسبت به اسمی که دوست داشته دل چرکینش نمیکردی منم وقتی اسم دخترم را انتخاب کردم خواهر شوهرم گفت خوب نیست یه چیز دیگه کاش میذاشتی من همون اسم را الان گذاشتم ولی دخالت و بی احترامی به سلیقمو هیچوقت فراموش نمیکنم 

اسم خودت را چرا عربی گذاشتی گلم؟؟؟ ادم برا اسم بچه هیچکس نظر نمیده.جز بچه خودش شمیم هم با وجود عرب ...

من  فکر  میکنم  لیا     و لیان هم  اسم  عربی  هست   چون  از  تلالو   و لون  میاد    حالا  یه  نا  هم  بهش  اضافه  شده 😀