2777
2789
عنوان

به قول پایتختیای ای خدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 28 پست

ببین اگه شما فقط یه نظر دادی و اصلا پافشاری نکردی و گذاشتی به عهده خودشون خب زنداداشت حساسه،شما که مجبورش نکردین میتونست قبول نکنه،ولی اگه پافشاری کردی و زور گفتی و نذاشتی اسم مورد علاقشو بذاره خب حق با زنداداشته

اگه قرار باشه من تقدیرم سیب لباتو چیدن باشه..... واست بهشتم از دست میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  فکر  میکنم  لیا     و لیان هم  اسم  عربی  هست   ...

لیانا یه اسم ابرانیه.لیا هم همینطور.عربی و ایرانی نیستن.

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
فقط  بگید  درخشان  به  عربی  چی  میشه

نمیدونم.برام مهم نیست چی میشه

شایدم ریشه این اسامی از واژه عربی بیاد اما اصالت اسم عربی نیست.اما اگر شما اصرار دارین مشکلی نیست.

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
نمیدونم.برام مهم نیست چی میشه شایدم ریشه این اسامی از واژه عربی بیاد اما اصالت اسم عربی نیست.اما اگ ...

نه  من  اصراری  ندارم   اسم  خواهر زاده  منم  لیا  هست    البته  یه  بار  خواهرم  توضیح داد  یادم  رفته 😀😁

طفلی زنداداشت 😶اون با تو چیکارکنه

به خدا من اصلا ایران نیستم که بخوام دخالت کنم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
چیزی نگفته بنده خدا.اونم مادره و دلش میخواست اسم دخترش رو خودش بذاره خودتو بذار جای ایشون خودت هم د ...

من که نگفتم چه اسمی انتخاب کنن

در ضمن داداشم خودش نظرمو پرسید

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
خب حق داره منم جاش بودم ناراحت میشدم چرا کسی باید برای اسم دخترم نظر بده

وقتی خودشون میپرسن خوبه یا نه نباید ناراحت بشن که

حق با زنداداشته اسم دختر اون بوده چرا دخالت کردی و مانع انتخاب اسم دلخواهش شدی

من مانع نشدم خودشون خیلی دل دل کردن 

فضول و بردن زیر زمین پله نداشت خورد زمین😠😠😡😡

😦بابا من که نگفتم چی بذارن فقط نظرمو پرسیدن منم جواب دادم

اسم خودت را چرا عربی گذاشتی گلم؟؟؟ ادم برا اسم بچه هیچکس نظر نمیده.جز بچه خودش شمیم هم با وجود عرب ...

عزیزم من همین الان هم به بابام میگم چرا اسممو عربی انتخاب کردی ؟؟؟

من واسه هیچکس تصمیم نگرفتم