2777
2789
عنوان

اولین خواستگارم بالاخره ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 52 پست
بهتر خودتو خسته نکن ان کس که ندان ونداند که نداند در جهل مرکب ابدودهر بماند

مثل شما

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

دوستان ول کنید پدوفیل مدوفیلو این ازدواج سر نگرفت 

شماهم در جریان تلاش اون آقا تا سالهای بعد نبودید 

عشقش واقعا واقعی بود چون حتی بعد ازدواجم هم احوالمو می‌پرسید و براش مهم بود خوشبختم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره جالبه چه اصراری داره بگه عشق مرد گنده به بچه ده ساله عشق افسانه ای بوده ولی متاسفانه چیزی جز پدو ...

حتی توی همین تاپیکم یه عده دارن ازش دفاع میکنن دیگه فکر کن توی همچین محیطی هم باشی، صددرصد روی ذهنت تایر میذاره فکر میکنی عشق افسانه ای بوده

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

اگه هدفش بچه خواستن بود میرفت سراغ یکی دیگه منتظر نمیموند

ول کن توام

پس هدفش چی بوده 

اگه هدفش خوشگلی بود هم میرفت سراغ یکی دیگه پس

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دوستان ول کنید پدوفیل مدوفیلو این ازدواج سر نگرفت شماهم در جریان تلاش اون آقا تا سالهای بعد نبودید ع ...

باورم نمیشه چطور عشق یه پسر ۲۲ ساله به یه دختر ۱۰ ساله میتونی واقعی باشه؟چندش

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دوستان ول کنید پدوفیل مدوفیلو این ازدواج سر نگرفت شماهم در جریان تلاش اون آقا تا سالهای بعد نبودید ع ...

امیدوارم حداقل بعدا بچت رو به بهای عشق واقعی به پدوفیل جماعت نسپری. برای خودت یه همچین چیزی به معنای عشق جلوه کرد، نذار برای بچت عشق جلوه کنه

ول کن توامپس هدفش چی بوده اگه هدفش خوشگلی بود هم میرفت سراغ یکی دیگه پس

نه اخه میدونی بچه ۱۰ ساله زیبایی زن سی ساله رو داشته انگار نه انگار که بچه زیبا هم باشه، زیباییش کودکانه است و نباید حس جنسی ازش بگیرن

حتی توی همین تاپیکم یه عده دارن ازش دفاع میکنن دیگه فکر کن توی همچین محیطی هم باشی، صددرصد روی ذهنت ...

من دخترم 8 سالشه اگه بفهمم کسی دو سال دیگه همچین نگاهی بهش داشته از اون آدم متنفر و چندشم میشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...